Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miként dolgozható fel hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként dolgozható fel hogy a rossz élményem egyben a legjobb is?

Figyelt kérdés
Szóval 2022 májusában volt egy találkozóm egy csávóval. Minden jól is indult. Aztán egyszer csak bevadult a csávó. Arról volt szó orál oda vissza, de meg akart dugni. Nemet mondtam. Erre lefogott és megdugott. Most részletezhetném hogy kiabáltam, stb de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy mikor feladtam a küzdelmet és dugott spontán elélveztem de óriási orgazmusom volt. A mai napig nem értem hogy miért és nagyon fura érzés, mert ha erre gondolok feláll, de közben meg elfog a szorongás, félelem, stb amiket éreztem közbe. Szóval ezzel mit lehet kezdeni? Se előtte nem dugtak meg se azóta. Nem is akarom. Illetve emiatt kicsit mégis.
2022. aug. 26. 09:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
99%
Kemény. Pszichológus. Amúgy lehet mással is ki kéne próbáld a dugást.
2022. aug. 26. 09:15
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Fogadd el hogy tetszett aztán kész. Ha majd lesz normális partnered akkor játszhattok vele így.
2022. aug. 26. 09:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Téged megerőszakolt a csávó. Ez bűncselekmény, jogi lépésekre lenne szükség.
2022. aug. 26. 09:23
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
És mire megy hónapokkal később? Mi a jó abban ha megalázzák a rendőrök, stb?
2022. aug. 26. 09:59
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj egy kis szexuálbiológiát. Az erőszakot elszenvedő személyben fokozottan termelődik adrenalin, ami hozzájárul az orgazmus (+ ejakuláció) létrejöttéhez. Sajnálatos, hogy a lelki és testi élmény nem harmonizál. Ilyen esetekben szokott kialakulni felemás függőségi kapcsolat.
2022. aug. 26. 10:05
 6/23 anonim ***** válasza:
13%
Ha feláll, akkor keress ilyen aktívat,van belőlük bőven...és rajta :)
2022. aug. 26. 10:21
 7/23 steven95 ***** válasza:
100%

Ez bizonyíthatatlan kategória, így jogi lépés annyit érne, ha korábban is vádolták erőszakkal az gyanúsabb lehet.

Hogyan tedd túl magad? Pszichológus! Meg ne erőltesd, az évek és új, pozítív! tapasztalatok elfeledtetik. Természetesen érzelmileg dolgozd fel szakemberrel.

Amit civilként tanácsolhatok hogy értesd meg magaddal, hogy a tested reakciója nem egyenlő azzal, hogy Te esetleg erőszakra vágynál újra. Azt kell megérteni, hogy a tested csak a külső hatásokra reagált, az nem dönt arról, hogy ez jó vagy nagyon rossz okból fakadóan történik. Továbbá nem vagy hibás semmiért, vagy akár amiatt hogy valamit máshogy kellet volna csinálnod, vagy hogy olyan jeleket adhattál volna (akár azzal, hogy feladtad az ellenállást), hogy úgy érzed ezzel felhatalmaztad őt...bármire is. NEM!. Ezzel kell szembenézned. Hogy igenis, nem akartad, közölted is vele, fizikailag is ellenáltál, ameddig tudtál - hidd aki ennyiből nem ért ott nem Te adtál félreérthető jelzéseket! A szexuális élmény "pozitív" lenyomata pedig nem azt jelzi, hogy a tested - megalázva téged -, helyesli a megtörténteket. Szexuális vágyad van. Ne szégyelld! DE Senkit nem jogosít fel, hogy a -nem befolyásolható - vágyaid kihasználja. Azért mert vágysz a behatolásra, nem jelenti, hogy akkor megerőszakolhat bárki is! Ezt mondd ki hangosan.

Elvonatkoztatott szituáció: gondolj a kedvenc fagyi ízedre. Meghív egy menőnek gondold srác hogy lógj velük és kedvesen vesznek neked a kedvenc fagyidból -ennek baromira örülsz. Miután elnyaltad velük, kuncognak és kinevetnek. Mert elárulják, hogy beleköptek a tölcséredbe mind és a "nyomi mind megette". Teljes megalázás.

Kérdés: Rosszul kellene magad érezni azért, mert nagyon vágysz arra hogy barátkozz? Esetleg nem érdemelsz a jövőben barátokat mert emberi hulladéknak érzed magad akivel csak így lehet bánni? Emlékeztet-e majd egy új gombóc a történtekre? És utálod-e magad majd azért, hogy a vágyad egy gombóc fagyira oda vezetne, hogy emlékeztet a történtekre?...Bárcsak ne akartam volna haverkodni, vagy enni egy jó fagyit..ugye? Vagy... NEM! A fagyi nagyon finom, és sokkal jobb barátokat érdemelsz!

A jövőben vigyázz magadra. És mindenképp olyat keress magad mellé - /a következő partnernek -, akivel az elején közlöd, hogy mi történd veled, hogy legyen lehetősége figyelembe venni az érzéseid, mert számítanak!

26F

2022. aug. 26. 10:33
 8/23 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy elgondolkoztam azon, hogy újra találkozom vele... Zavar, hogy élveztem és az hogy brutális nagy orgazmust éltem át.Kb 2 percen át tartót. Nagyon nagyon durva volt. És közben meg rossz is de nem tudom megérné-e a rossz a jóért...
2022. aug. 26. 10:35
 9/23 anonim ***** válasza:
55%

Sosem értettem,ha valaki élvezi hogy szétdugják, de utána itt panaszkodik... mi írunk neki tanácsokat...ennek ellenére vágyik a fájdalomra, erőszakra ismét...

Mi játszódik le az ilyen lelkében? Miért értékeli sok ember szolgának,csicskának, húsdarabnak magát ?

Nagyon nem értem ezt fiúk, nagyon nem.

2022. aug. 26. 10:37
 10/23 steven95 ***** válasza:
100%

NEM! Ez a legrosszabb. Ugyanis van egy kimondatlan elvárásod. Hogy most hogy "akarod" lehet hogy egész jó lesz. Vagy az van, hogy rosszul érzed magad amiatt mert ha már akkor vágytál volna rá nem lett volna rossz élmény az ERŐSZAK! ,így ezt Te "rontottad" el...NEM. Vagy hogy most már Te is "akarod" a másik megszűnik ERŐSZAKOLÓNAK lenni, és ez a legjobb érzéssel tölt el, hisz megmented a "reputációját" ami NINCS!, mint szembenézni, hogy valamit csináltak veled, Ő!, miközben magatehetetlenül részese voltál egy szörnyűségnek.

Nem, nem fogod az erőszakolót jó pozícióba helyezni, hogy visszajársz hozzá. S miután ugyan olyan szarul fog esni az első alkalom élménye, hiába volt közös megegyezéssel második alkalmatok, a lelked még jobban mélyebbre süllyed. Önbecsülésed ne kezd el rombolni. Nem tehetnek meg veled akármit, következmények nélkül. A tested egy templom, és irtózatosan megsértették! Az érzéseid forgasd dühbe és ezen a dühön felkapaszkodva mássz ki a gödörből.

Sok sok szoros ölelést érdemelnél!

2022. aug. 26. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!