Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miként dolgozható fel hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként dolgozható fel hogy a rossz élményem egyben a legjobb is?

Figyelt kérdés
Szóval 2022 májusában volt egy találkozóm egy csávóval. Minden jól is indult. Aztán egyszer csak bevadult a csávó. Arról volt szó orál oda vissza, de meg akart dugni. Nemet mondtam. Erre lefogott és megdugott. Most részletezhetném hogy kiabáltam, stb de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy mikor feladtam a küzdelmet és dugott spontán elélveztem de óriási orgazmusom volt. A mai napig nem értem hogy miért és nagyon fura érzés, mert ha erre gondolok feláll, de közben meg elfog a szorongás, félelem, stb amiket éreztem közbe. Szóval ezzel mit lehet kezdeni? Se előtte nem dugtak meg se azóta. Nem is akarom. Illetve emiatt kicsit mégis.
2022. aug. 26. 09:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
Ha kipróbálja legalább tudja ugyanaz lesz-e. Max tutira elmegy a kedve. Mit bukhat?
2022. aug. 26. 10:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csávó konkrétan megerőszakolt!

Egy rendes kapcsolatban ki kéne próbálnod hogy úgy milyen, lehet azt is élveznéd, es az mégsem erőszak egy idegennel.

2022. aug. 26. 11:06
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem figyeltek. Nem kezdő csak eddig aktív volt csak. Valóban megerőszakolta de ha újra kipróbálja kiderül mi lesz. Szerintem jó ötlet ha újra... Ha nem oké legalább fix kiderül. De lehet így bukik ki hogy egy kis mazo sub srác bújt meg benne.
2022. aug. 26. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen meg tudom érteni a helyzetedett. Engem gyerekkorom folyamán nagyon sokszor fogdosott egy férfi aki a családunk tagja is volt. Én is nagyon kellemetlenül éreztem magam amikor ezt csinálta, viszont voltak pillanatok amikor valamilyen módon élvezni tudtam, ez lehet azért van mert olyan helyen fogott meg ahol más ember még soha és a testem reagált. Most is nagyon gyakran rosszul érzem magam amiatt mert voltak pillanatok amikor élveztem ezt és közben ez nem normális. Ezekkel az emlékekkel maszturbáltam és még ha el is kapott a rossz érzés és a bűntudat, akkor sem tudom letagadni azt, hogy izgatott az egész. És aztán sok helyen kutattam ezután és arra jutottam, hogy nagyon sok olyan emeber van aki hasonló dolgokan ment keresztül mint mi és a sok szégyen mellett élvezték is valamilyen szinten. De ettől még az erőszak erőszak marad. De mivel a testünk reagál mindenre ami vele történik ezért nagyon összezavarodottak Ha ilyen dolog történik velünk.
2022. aug. 26. 11:39
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az elsö lépés mindig az hogy az ember tudjon beszélni róla valakivel. Szóval nem értana mondjuk egy szakértövel beszélni erröl. Egy biztos, nem szabad engedned, hogy ez a rossz élmény elrontson mindent. Irták itt többen, hogy ki kellene probálnod megint, végülis ez is egy megoldás, de fontos hogy most olyan valakivel csináld, aki nem akar megeröszakolni. Fontos hogy legyen egy olyan pozitiv élményed is amivel ki tudod egyensulyozni a rosszat fejben.

Jo az anális szex, nemhiába csinálják sokan, ha rossz volna, nem akarná senki, vagy csak a mazohisták. Így az annyira nem meglepö hogy élvezted, persze vannak akik nem szeretik.

Egy biztos, ahhoz a f@szhoz ne menj vissza, max rendörökkel, hogy lecsukják nemieröszakért. Mást nem érdemel az ilyen.

2022. aug. 26. 12:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal, ilyen beteg baromhoz ne menj vissza semmiképp. Az első élmény meghatározó tud lenni a szexuális igényekben, de egy jó, pozitív élmény ezen változtathat, találj egy gyengéd partnert, akivel szeretkezni is tudsz. Remélem kijössz ebből a helyzetből! :)
2022. aug. 26. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Simán abberált vagy, aki abban éli ki magát, hogy felteszi ezt a kérdést, de már sokadjára.
2022. aug. 26. 15:35
 18/23 anonim ***** válasza:
92%
17es. Figyu, még ha kitalácio is a kérdés, attol még lehetséges, hogy mással valóban megtörténik ez. Akkor pedig jo ha olyan válaszokat olvas amik segitenek is neki, szoval ezzel amit írsz nem segítesz senkinek.
2022. aug. 26. 15:42
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Szivat titeket a kérdező. Ennyi.
2022. aug. 26. 15:57
 20/23 anonim ***** válasza:
89%
Muti a korábbit. Szerintem nem kamu.
2022. aug. 26. 17:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!