Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18 éves vagyok mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és van egy fiú aki 14 éves de érettebb a koránál és összejöttünk. Hogy van a melegekre vonatkozó szabály? Nem teljesen értem a korhatáros dolgot
2022. aug. 21. 23:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Passsz romeón is fent van egy balaton-környéki tini srác, aki esetem lenne, de mikor kiderült 31 évesen számomra, hogy még gimis... hát akkor leírtam neki aggályaimat, hogy oké, hogy ő már felmérte biszexualitását, vagy nem... de megnéztem a srác szüleinek honlapját, és hát nem túlságosan hiszem, hogy outolna, és ha mondjuk bármilyen idősebb, mivel ő 15-16 lett, fiúval kapnák el, akkor rögtön az lenne, hogy megrontottad a fiát... hiába a törvény.... nagyon megsértődött amúgy rám... mikor ezt közöltem vele...
2022. aug. 22. 01:37
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
Ja és még annyit, hogy ilyen esetben ha már ilyen intelligens gyerekkel elegyedek szóba, akkor inkább azt mondom, hogy várjon pár évet rám, de közben ismerkedjen... hiszen 35 évesen már én se így fogok kinézni és ő sem... egy beszélgető társnak lehetek jó... de szexelni semmikép se szeretnék...
2022. aug. 22. 01:44
 23/30 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit off de: Hihetetlen hogy ilyen életképtelen vagy kérdező. Konkrétan 1 google keresés lenne, de ha még az oldalon rákeresel itt is le lett írva 1 milliószor. És 18 évesen érettségizni fog/már megtörtént. És ilyen emberek mennek egyetemre vagy kezdenek dolgozni, számomra hihetetlen.

Egyébként igen 14 a beleegyezési korhatár, 12 lenne ha a másik fél nem múlt el 18 de ez ugye esetetekben nem is lényeges. És nincs különbség a heteroszexuális és a homoszexuális szexben jogilag.

2022. aug. 22. 02:54
 24/30 anonim ***** válasza:
88%

Legális! 2001-2002 körül egységesítették, előtte férfi-nő kapcsolat esetén volt 14év, férfi-férfi esetén 18. Ezt diszkriminatívnak találták, és egységesen 14 lett.

Ha megvolt a 14. szülinap és nyilván ő is akarja, akkor nincs különbség mintha 18 lenne.

2022. aug. 22. 03:24
 25/30 anonim válasza:
80%
Egy 12 éves egy 18 év alattival szexelhet, egy 14 éves meg bárkivel.
2022. aug. 22. 06:49
 26/30 anonim ***** válasza:
14%
Majd ha az apja agyonver megtudod hogy mit kellett volna csinálnod
2022. aug. 22. 07:07
 27/30 anonim ***** válasza:
89%
Ne parazz rendben van. Csak vigyazz le ne bukjon otthon…
2022. aug. 22. 07:54
 28/30 anonim ***** válasza:
73%
Fura, én 16 évesen szexrandiztam egy 40 évessel, egy 44 évessel, majd egy 35 évessel össze is jöttem, és 7 évig együtt voltunk utána, nem éreztem magam megrontva, nyilván mind a ketten diszkréten kezeltük, és nála találkoztunk és nem nálam.
2022. aug. 22. 11:43
 29/30 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 30 évesen volt egy 15 éves fiúm igaz nem siettük el és vagy egy év múlva kezdtünk el szexelni. Nagyon egymásra voltunk kattanva és nem volt kisfiús kinézete inkább 18 nak nézett ki ekkor, focizott,szép formás szőrös lába volt szexi izmos feneke...arca az a tipikus kölök kinézetű. De! Ismertem 14 évesen is, akkor azért kissrác alkatú volt és nem hozott lázba! Arra akarok utalni,hogy egy 14 éves még ha korosabbnak néz is ki meg tudja botránkoztatni a környezetet. Te kérdező 18 vagy,jóval érettebb hiszen ebben a korban egy év is sokat számít. Jogilag nincs akadálya de az idő meg fogja mutatni hogy tényleg össze jöttetek e vagy csak elcsavartad a fejét! Részemről sok boldogságot! Azért ti mégis közelebb álltok egymáshoz, mint mi. Így is 3 évig tartott.
2022. aug. 22. 23:35
 30/30 kovpet ***** válasza:
100%

25: Fordítva. Egy 18- éves 12+ évessel szexelhet, egy 18+ éves meg 14 felettivel.

Kérdező: #13 "es a rendorseg se csinalna vele semmit"

Ha valami jogi gond lenne, akkor VELED csinálnának valamit és nem vele :)

De semmi ilyesmi nem áll fenn, jogilag minden rendben van a helyzetedben. Fontos, hogy a betöltött 14. év számít, tehát ha majdnem 14, az gond.

2022. aug. 24. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!