Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és van egy fiú aki 14 éves de érettebb a koránál és összejöttünk. Hogy van a melegekre vonatkozó szabály? Nem teljesen értem a korhatáros dolgot2022. aug. 21. 23:51
11/30 A kérdező kommentje:
Csak nem ertettem a beleegyezesi korhatart eddig
2022. aug. 22. 00:28
12/30 anonim válasza:
Az 14 éves kortól van, szóval ne aggódj
13/30 A kérdező kommentje:
Akkor ez teljesen legalis es a rendorseg se csinalna vele semmit?
2022. aug. 22. 00:36
14/30 everlight válasza:
hat elég pedo lenne bár én 14 évesen a vesémet odaadtam volna ha egy 18 éves helyes fiúval dughattam volna
15/30 A kérdező kommentje:
Igazabol megtortent mar ezert erdekelt hogy legalis e
2022. aug. 22. 00:51
16/30 anonim válasza:
Szia! Igen legális, 14 éves kortól már a te korodtól függetlenül is az, de amúgy sincs nagy korkülönbségetek.
17/30 everlight válasza:
jól hangzik bár engem nem vonzanak a gyerekek,
18/30 anonim válasza:
Az előbb még egy lánnyal írtál ki egy ilyen kérdést...
19/30 anonim válasza:
Jogilag problémamentes!
De a kissrác családja részéről? Szerinted mi a szitu?
20/30 anonim válasza:
Szerintem is a családdal lehet alkalomadtán problémátok...
Barátod szülei tudnak fiuk melegségéről?
Egyébként szorítok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!