Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt a leggázabb/cikise...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a leggázabb/cikisebb/durvább randid?

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 10:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Engem is és egy másik fiút is ugyanakkor ugyanoda hívott.

És kellemetlen volt mikor belépett a lány és egyszerre álltunk fel, csak külön asztalnál. Igazából egy pillanatig esett csak rosszul de utána szó nélkül otthagytam őket, sőt utólag örülök hogy nem volt dolgom komolyabban ennyire buta nővel 😀

2022. aug. 20. 10:49
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Annál durvább hogy a srác (aki amúgy nem nézett ki rosszul) ápolatlan és büdös volt nem volt.

Volt egy másik esetem is,a romeon ismerkedtünk meg. Ugye én eléggé félénk voltam akkor,és a srác akivel találkoztam,annak nem tetszett. Ezt meg is mondta a szemembe,sőt elkezdte a hibáimat is sorolni: Rossz a beállásod,hogy nézel ki... Ehhez hasonlók. Egoista majom volt,de azért ő se volt nagyszám.. Kopaszodó volt,és túl sovány. De én tiszteletbe tartottam hibáit. Majd elváltak útjaink.

A durva hogy mai napig irogat,de ha egyszer nem jöttem be neki,akkor miért is??

2022. aug. 20. 10:51
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Egy kb 30 évvel idősebb férfi jött oda és költözni akart volna még aznap délután.Mármint hozzám..:)
2022. aug. 20. 11:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Okos, értelmes egyetemista srác, randi helyszínnek valami lakhelyéhez közeli lepukkant szocreál kocsmát választott. Olyan késdobálós fíling a gettó közepén. Én nem ismertem a környéket. A srác megjelenése sem volt túl megnyerő élőben, nem volt csúnya arcra, de eléggé szakadtan, leharcoltan, koszosan jött a randira. Mondom mindegy, azért egyet beszélgethetünk, hátha normális ettől függetlenül. Duma-duma, majd ráterelte a szót, hogy kinek mi a legvadabb vágya. Mondom nekem egy normális, tartós kapcsolat. Semmi extrém perverzió. Elég durva, ugye? Erre ő tökre beleélve magát elkezdte apró részletességgel mesélni, hogy neki az a legvadabb vágya, hogy álmában megölhesse a partnerét, majd miután megfojtotta, feldarabolja és megkóstolhassa az emberhús ízét. Mindenképpen meg akarja kóstolni az emberi hús ízét, ez élete legnagyobb vágya. Én eleinte teljesen azt hittem, hogy ilyen baromi groteszk, morbid humora van és rommá szívatja az agyamat. De kiderült, hogy nem. Tök komolyan mondja, igazi átéléssel, lelkesedéssel. Na, ott akkor nagyon, de tényleg nagyon beparáztam. Egyébként is nagyon rossz alakok ültek a kocsmában, esteledett is, nekem már a helytől is folyamatosan csengett a vészcsengő a fülemben, de ez a sztori után folyamatosan azt kerestem, hogy hogyan tudnék innen nagyon gyorsan elmenekülni, merre van a kijárat. Soha többé nem találkoztunk, minden kapcsolatot azonnal megszakítottam vele, minden elérhetőségemet azonnal megváltoztattam. Na, nekem ez volt a leggázabb meg a legdurvább is egyben. Amíg élek nem felejtem el. Állatira be voltam szarva utána egy jó darabig, kb fél évig még az utána következő randiktól is féltem. Ki tudja, kivel hoz össze a sors. True Story.
2022. aug. 20. 13:00
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Ez elég ijesztő, amit a 4-es írt.

De tény és való ,hogy egy perverziómentes,tartós párkapcsolat igénye ma már ez egyik legnagyobb perverzió - sajnos.

Sokan vagyunk, akik viszont erre vágyunk - de várakozhatunk ...:(

2022. aug. 20. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó hsz, ez nagyon beteg. Nem csodálom, hogy sokáig nem ment a randizás. xd
2022. aug. 20. 13:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
*Pardon, már már utolsó előtti, négyes hsz. ^^'
2022. aug. 20. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer tinderen matcheltem egy sráccal.

Izmos volt de olyan aranyos ártatlan őzikearca volt hozzá. Az első randink egy séta volt ami jól sikerült.Megbeszéltük, hogy találkozunk másodszor is majd mikor odaértem a hotelhez ahol megszállt(fesztivál miatt) mondta hogy elaludt szóval amíg átöltözik gyorsan menjek fel és addig beszélgetünk. Felmentem és tényleg épp felöltözött, szóval beszélgetni kezdtünk. Aztán végül mikor az ágyon ültem megcsókolt és ledöntött. Nem volt ezzel nagy bajom, nekem is tetszett. Elkezdte levenni a pólóm és ekkor láttam meg hogy áll valaki a fürdőajtóban. Egy csaj volt.

Mondtam hogy "jaj nem mondtad hogy van társaságod" és visszahúztam a pólót. Mondta hogy hát igen az egyik barátja, együtt mennek a fesztiválra. 10 perc után megint rámmászott és konkrétan a csaj előtt nyúlt be a nadrágomba és harabdálta meg a mellbimbóm az meg csak ült és nézte... na ekkor esett le, hogy miről van szó és hogy kicsit sem véletlenül ul ott és nézi. 😄

2022. aug. 20. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#8 és mi volt ezután
2022. aug. 20. 15:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy randim egyszer egy OCD-s sráccal. Kényszerbeteg volt, takarítás- és rendmániás, rettegett a baktériumoktól és a vírusoktól. Gumikesztyűvel ért csak bárkihez, nehogy elkapjon valamit. Engem is csak gumikesztyűvel akart megérinteni, simogatni stb. Nem lett folytatása a dolognak.
2022. aug. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!