Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a leggazabb meleg sztoritok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leggazabb meleg sztoritok ami szex kozben tortent?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ketten maardtunk, aztán egy nagyobb srác elkapta edzés után a fejem és megtérdeltett, lenyomta, nyelette ... ennyi. és jól kiröhögött.

pedig nem volt meleg csak élvezte h kiba--hat velem.

2018. ápr. 24. 12:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Te elvezted?
2018. ápr. 24. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Egy nagy házibuliban kerestem egyik ismerősömet bementem egy szobába, ahol bent ivott 3 ismeretlen srác, bezárták az ajtót, nem engedtek ki, majd fogdosni kezdtek, nem hagytam magam az egyiket rögtön megütöttem, letepertek lerángatták a ruháimat megkötöztek és durván bántak velem. Melytorokkal szopattak közben a seggemet ujjazták, akkor már mindennel szembesültem tudtam mit fognak csinálni, már nem ellenkeztem egészen élveztem, csak a stressztől megvoltam rémülve. Őrülten nyomták kenyték a sikosítót, az állkapcsom már görcsölt, de megállás nélkül dugták a számat és keményen gyorsan bas*tak váltásra, úgy hogy a kezem hátra volt kötve már nagyon kivoltam nembirtam a számat nyitvatartani, brutálisan megerőszakoltak de vagy 3x elélveztem közben az izgalomtól csorgott a combon le a spermám, ők meg belém élveztek meg a számba, majd ami kicsorgott felnyalattak velem a földről. A saját spermámat meg a számba es a hajamba kenyték. Ez nagyon kegyetlen es szemtelenség volt,de megtörtént és élveztem nagyon az számit.
2018. ápr. 24. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
3-as és azt elfelejtetted oda írni hogy "aztán felébredtem......"
2018. ápr. 25. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó ez a két sztori, konkrétan inkább a nemi erőszak kategória, sem mint valami kis “gáz” sztori.

Bár annyiból tényleg gáz, hogy ezt szerintem nem sikerült felismerni.

Annyit el tudok fogadni, hogy van aki élvezheti a fentebb leírtakat, minden negatívuma ellenére is.

2018. ápr. 25. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Volt egy meleg szobatársam, kérdezte is párszor, nem akarok-e valami közös kielégülést. Én mondtam kösz, nem, hetero vagyok. Aztán teltek a magányos hónapok. Először kiverte nekem, aztán én is neki, aztán le is szoptuk egymást, fél év múlva már négykézlábon voltam miközben hátulról kaptam a lompost. Kiderült mégsem vagyok annyira hetero mint hittem
2018. ápr. 25. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3 as, azt is írd utána hogy #metoo

Hát gáz sztori....

Egyszer egy házibuliban megismerkedtem egy sráccal, akivel nagyon jóban lettem pár óra beszélgetés után.

Na most, feltűnt hogy voltak fura gesztusai.

Tehát pl. így rá tette a kezét a combomra, el kezdte turkálni a hajam, erősen félreérthetően át ölelt hátulról, meg voltak megjegyzései is, pl. "Ne nézz így rám mert megduglak" És ezeket ilyen flörtölős hangnemmel.

Na most lehet csak a pia hatására, de nekem úgy jött le hogy flörtöl velem vagy akar valamit.

Na úgy hajnali 3 körül egyszer csak kettesben maradtunk, és úgy voltam vele hogy akkor lépek valamit.

Ott ültem mellette, először a vállára hajtottam a fejem, és mikor láttam hogy nem zavarja, fogtam magam és megpróbáltam megcsókolni.

Erre ő felugrott és azt mondta "Haver te meleg vagy? Mármint semmi baj vele de én hetero vagyok! No homo!"

Bizony. Kiderült hogy egész este baromkodott.

Na akkor pl. kinosan éreztem magam.

2018. ápr. 25. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

Egyszer egy exemmel túráztunk egy erdős dombon, nyáron. Valami kis ösvényen láttunk egy csoport túristát, szal fogtunk magunkat és telibe át a dzsumbujon indultunk el fel a dombon, mert hát, szerettünk volna valahol egymásnak esni :D

El is értünk egy kellően sík és minden járt úttól mentes részre, lepokrócoztunk, szépen egymásnak estünk, ahogy kell. Rajtam már nem volt gatya, és róla is épp húztam volna le, amikor hallottunk valami zörgést. Mondom: biztos egy mókus, azt csókolgattam tovább a testét, de a rettenet...

A szájonbszott nyugger turisták jöttek fel a dombon gyök kettővel xD

Azt sem tudtam h hova bújjak, vagy vegyem a ruhám, hát már úgyis premier plánban megláttak akkor, amikor feltűntek a fák mögül :D

Párom rendes volt, rám feküdt és így takart el, de ennyire kínosan még nem éreztem magam :D

Miután elvonultak a vének, természetesen folytattuk :D

23 f

2018. ápr. 27. 01:40
 9/9 anonim ***** válasza:
14%

az első miért lenne nemi erőszak?

kis cseszegetés volt, de ilyen helyen ez természetes a nagyoktól a kisebbek irányába (sima nevelési és betörési célzat, igazából még csak nem is szex)

2018. ápr. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!