Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leggázabb randis történeted?
Figyelt kérdés
Leírom az enyémet. Tinderen matcheltem egy 18 éves csajjal. Képeken elég dögösnek nézett ki, ezért a red flageket nem vettem figyelembe. Pl angolul KELLETT vele beszélni, ami hát oké, de azért fura volt. Mindegy, legalább kicsit gyakorlok, nem használom eleget már úgyse a nyelvet, nem árt. Aztán megbeszéltem a találkozót, vonattal jött Kelenföldre, viszont az egyik utolsóval, sajnos. Előtte, mondta, hogy ő a vodkát szereti. Kérdezem milyet? Abszolút? Finlandia? Nem, Royal, és a gyümölcsös fajtát, és vegyek hozzá szintén ilyen ízű Rauch gyümölcslevet. Azt mondta, legyen 2 üveg is. Szóval vettem kettőt ebből a pár decis fajtából. Aztán a vonat már tíz percre volt, írta, hogy ő amúgy nem 18 hanem 16 éves, reméli ez nem baj. Mondom hát ok. Ekkor már tudtam magamban, hogy nem lesz semmi, mert nekem a 18 alatti túl fiatal. De otthagyni hazaküldeni már nem akartam, mert sose csináltam ilyet és nem akartam bunkó lenni. Szóval megérkezik, jön le a lépcsőn és kb nem ismertem meg. Teljesen máshogy nézett ki élőben és nem jó értelemben. Persze tökmindegy volt, mert úgyis túl fiatal, de akkor is egy catfish, valahogy szépre varázsolt képsorozat volt kint neki. Ha leküldöd a bányába, akkor feljön a szén, olyan csúnya volt. Kapa fogaival a pókot kiharapta volna a sarokból, a lábai olyan O alakúak és vékonyak, hogy egy focilabda befér a combjai közé és egy gyerek, egyértelműen. Egyáltalán nem néz ki felnőttnek, tehát ha a korkülönbséget nem mondja, akkor is egyértelmű lett volna a helyzet. Szóval megyünk, és elértünk az etele plázához, mennék át a zebrán, késő este, semmi forgalom, erre kb rámkiabál, és elkapja a karom, hogy nehogy átmenjek a piroson zebrán gyalog. Azt hittem viccel, de nem. Elmondta volt egy találkozója ahol közölte a csávóval ne menjen át, az mégis átment poénból, és ezért otthagyta. Itt kellett volna nekem is átsprintelnem, úgy hogy sose érjen utol. Megyünk tovább a lakásom felé, és be nem áll a szája. De nem olyanokat mesél még, amiért felraknám a vonatra. Amikor átértünk hozzám, fogta az italt, kibontotta, és egy nagy 3 4 decis poharat megtöltött félig vodkával, félig gyümölcslével. Az egyik üveg több, mint felét kiöntötte. Én is öntöttem magamnak kicsit, borzalmas volt. Szóval elkezdi inni, és az este folyamán lerakja, és mondjuk a felét otthagyja nekem. De miről beszélt? Na ez lesz a cifra. Először elkezdett arról beszélni, hogy amúgy fegyvert hord magánál, mert erőszakolták már többször meg, és nem fél használni. Itt jó nagyot kortyoltam a vodkába, józanul nem fogok meghalni. Kérdeztem mi van nála? Azt ő nem mondja meg. De nem is számít, bármivel meg tud ölni. Asztalomon rámutatott a konyhakésre ami valamiért ott hevert, hogy de könnyű lenne, ott az a kés, vagy akár ezzel a vodkás üveggel, de akár azzal a papírral a földön az asztal alatt (lol, nem takarítottam jól haha). Közben gondoltam magam, wtf? Ilyen nincs. Aztán kérdeztem hogy mi történt vele? Elkezdte részletezni, hogy ő 13 évesen egy 28 éves csávóval vesztette el (mennyire kell lúzernek lenni, hogy 28 évesen egy 13 évest megd*gj és egyáltalán fel tudd rá állítani?), és később ez a csávó volt hogy megerőszakolta mert együtt voltak egy ideig. Aztán volt olyan hogy átment valakihez, és reggel arra ébredt, a f@rka a csávónak benne van. 14 volt, a csávó meg 40et közelítettette hüledeztem hogy ilyen létezik? Egyébként nem jutok szóhoz. Tehát úgy foss@ a szót, nem tudom közbevágni. Közben rengeteget fényezte magát, hogy ő tudja mennyire okos, meg milyen gyönyörű, én meg csak helyeseltem, hátha túlélem az éjszakát. Ekkor elment mosdóba, én addig gyorsan elrejtettem a kést az asztalról, és minden értékemet, nehogy ellopja. Volt egy csomó cash nálam éppen a tárcámvan, úgyhogy kivettem és beleraktam a Talmudba. A pénztárcám meg a kanapé ülőpárnája alá beraktam. Aztán visszajött, látta, hogy van kézisúlyzóm, megpróbálta felemelni, és 2 kézzel se tudta megmozdítani. 8 kilós egyébként. A lány kb a bordáimig nem ér, de ő egy darab papírral is meg tudna ölni. Na mindegy. Aztán elmondta, van egy entitása. Itt néztem az órát, hogy ő nem aludhat itt, de nem érte volna el az utolsó vonatot, és minusz volt kint, szóval megszívtam. Végig kellett hallgatnom, hogy Ezékielnek hívják az entitását, aki kb 2 éve vele van. Eleinte rengeteget bántotta, de már egy pár hete jóban vannak. Én itt már nem hittem el, hogy ez velem történik. Elmondta, hogy mások szoktak benne kételkedni, de pl ha ülnek kint a teraszán, és akarja, akkor megmutatja magát olyan módon, hogy (már nem emlékszem mit mondott pontosan de kb ilyesmir) a redőny az ablakon elkezd rezegni, meg ilyenek. Kérdeztem full komoly arccal, próbáltam nem elnevetni magam, hogy és Ezékiel most itt van? A csaj egyből elkezdett a semmibe rezzenéstelen arccal bámulni, és nem moccant meg közel fél percig, de kb levegőt se vett olyan némán ültünk. Aztán egyszer csak megszólal, nem, nincs itt. Az estéről csak ennyi jut eszembe. Ezután ledőltünk aludni és én fent voltam egész éjszaka. De most jön a reggel. Felébred 8kor kb, kimegy retyóba vagy nem tudom, és visszafekszik 2 órát aludni. Nem szól semmit hogy jó reggelt vagy valami, mintha ott se lennék. Én felkeltem, próbáltam pakolni hátha Felébred, így is lett. Kérdezte van reggeli? Nem hittem el, de mondom persze, van lazac, kaviár, szardínia meg hasonló halak, sonka, kolbász, tudok csinálni rántottát. Mindenre azt mondta, hogy nem szereti. Nem szereti a szardiniát mert pikkelyes, lazac füstölt nem szereti, sonka szintén, tojást nem eszik. Aztán végül kibontottam egy csomag füstölt sonkát mert mondta na jó az jó lesz, és evett egy szeletet. Király. Utána VISSZAFEKÜDT az ágyba, és elkezdett tiktokozni meg chatelni instán meg isten tudja hol. Én álltam a szoba közepén, pakoltam valamit, de annyira nem vagyik ilyen helyzethez szokva, nem tudtam mondani, takarodj a tudod hova, szóval egy órámat elpazarolta. Kérdezte van e meki közelben. Mondom bk van. Az is jó. Elkezdte nézni ezeknek az oldalait, hol olcsóbb a kávé. Mert ha a burgerbe drágább akkor kell meki. Nem hittem el, hogy kb 50 fillér különbségen sz@rozik. Fél órán keresztül nézegette meg gondolkodott hova megy. Közben mondtam, hogy nekem id mennem kéne el dolgomra, előtte össze kéne pakolnom stb szóval próbáltam utalni, hogy mehetne a halál nemi szervére. Erre flegmán visszakérdez, hogy akkor miért nem pakolok már? Hihetetlen volt. Szerencsére nem sokkal később megszabadultam tőle, aztán láttam sztoriban, hogy egy csávóval, aki kb több mint 10 évvel idősebb nála, találkozik. Ezután mindenhonnan tiltottam természetesen, nehogy megtaláljon valami üzenettel még. Na ezt übereljétek!!!!
Hát én erre csak annyit tudok írni: miag*cisk*rvaf*sz
2021. dec. 10. 19:00
3/52 anonim válasza:
Hallod ez most komoly? Visítva nyerítek🤣🤣🤣🤣 Rendkívül nőies látványt nyújtok. Már a harmadánál kész voltam:DDDD zseniális. Nem tudom hogy komoly-e mert eskü nem hiszem el hogy ilyen elmeroggyantak léteznek, de ha nem is komoly, akkor meg haláli poénos vagy xd
Komolyan mondom feldobtad az estém. Sőt a hetem lol. Nem tudom mikor röhögtem ennyit:D és még azt hittem nekem vannak érdekes sztorijaim xd közben az lófsz ehhez képest
N
2021. dec. 10. 19:07
4/52 anonim válasza:
Baszki! Ezt lehetetlen überelni!
2021. dec. 10. 19:08
5/52 A kérdező kommentje:
Halál komoly, ez tényleg megtörtént. Sajna már elég rég volt, pár hete, így nem tudtam visszaadni minden részletet tökéletesen. De azt hiszem így is elég jó a sztori. Én a mai napig nem hiszem el, hogy ez megtörtént. Egyébként ezelőtt az eset előtt, simán felmentem one night standekre vagy hívtam át másokat alkalmira, ha alakult. Amióta ez volt, nyilvános helyen is full ideg vagyok, hogy vajon milyen lesz a csaj a találkozón. Lehet törlöm is lassan a társkeresőt egy időre.
2021. dec. 10. 19:11
6/52 A kérdező kommentje:
Azért szívesen hallanám a ti sztorijaitokat is 😄
7/52 anonim válasza:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hát szerintem nem fog menni de az enyém se rossz. Egy csajt hetekig fűztem, de közben minden baja volt, valami olyan srácba volt amúgy szerelmes akiről végül elmesélte hogy pszichiátrián van, és nagyon hiányzik neki és nem láthatja még egy darabig egész biztos. Aztán addig-addig dumáltam míg végül találkoztunk, érdekes hogy nagyon szerelmes volt de annak ellenére azért benne lett volna 1-2 dologban. Elmentem hozzá, ő a vasútállomáson várt, sétáltunk 1 percet mire kinyögte hogy amúgy nemsokára jön ez a srác is, és majd én vele menjek ki az állomásra megvárni őt. Hát nem nagyon hittem a fülemnek, sétáltunk tovább, leginkább egy boltot kerestem mert éhes lettem, és közben mondogattam neki hogy ezt nyugodtan elfelejtheti mert ilyen nem lesz. Erre megfenyegetett hogy ha nem akkor majd ő jól beköp a srácnak hogy mit csináltunk. Mondom mit, elmentünk együtt boltba?😂 Ne csináld, már reszketek is. Aztán lassan megindultunk az állomás felé hogy kimenjen a sráchoz, amikor szembejött egy idős házaspár, valamihez egy kis útbaigazítást kérni. A csaj kedvesen segített nekik, én meg kihasználva a pillanatot hogy nem figyelt, le is léptem azonnal egy szó nélkül 😂 már otthon voltam majdnem az utolsó kanyarban, mire írt hogy én amúgy merre vagyok, meg hogy ha beleélveztek akkor lehet-e terhes, csak mert találkozott a sráccal, aki megdugta az öreganyja padlásán, és ez történt, de azt se tudom hogy gondolta hogy ezután tőlem kér majd tanácsot 😂 aztán nem sokkal később a srác elkerült tőle messze, így letett róla a csaj, újra találkozni akart velem én meg kioffoltam végleg. Annyit tudtam még róla utána hogy egy nála 30-40 évvel idősebb úr (csaj lehetett akkoriban kb 22) olyan kitartóan fűzte hogy végül összejöttek, és gyerekük is lett, akit a csaj azóta már egyedül nevel😂😂
8/52 anonim válasza:
Cuki vagy, Kérdező, amiért nem hagytad ott a vonatállomáson.
Pedig azt kellett volna tenni. Hazudott, tehát már nem lenne okod bízni benne a továbbiakban.
"De, baj" és hazamész
2021. dec. 10. 19:14
9/52 anonim válasza:
Amikor a kérdést elolvastam azt hittem, hogy fogok válaszolni, de már nem érdemes. Ez nagyon brutál.
2021. dec. 10. 19:15
10/52 A kérdező kommentje:
Na jó, kilences, ez vetekszik az én sztorimmal, ezen besz@rtam. Hogy lehet néhány ember ilyen buta? Amúgy a történet első felében a vasútállomásig azt hittem, hogy egy olyan csajról van szó akit én is fűztem egy időben lol, kicsit hasonlított a szitu egy másik sztorimra haha
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!