Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leggázabb randis történeted?
Nagyon jókat nevetek, mosolygok a sztorikon gyerekek :D
Végre ez a nap nekem való! Volt 1-2 tök komoly és értelmes kérdés ahol lehetett társalogni, vitázni és tanácsot adni. Most meg ezek a történetek :D hatalmas :D
Igen volt már olyan randim, ahol aki megjelent köze nem volt ahhoz a képhez amit láttam róla, meg olyan is (egyszer és utoljára) hogy kép nélkül találkoztam "mások által csinosnak mondott" (azaz kb. az anyja lehetett) lánnyal aki még kettyós is volt.
TANULSÁG barátaim! Mindig semleges helyen az első találkozó (séta, kávézó stb.) abban maradva, ha megvan mindkét fél részéről az igen akkor tovább lakásra. Sose tudni hogy aki aminek lefestette magát tényleg az lesz-e (kivéve ha már nagyon jó rutinod van a netes ismerkedésben). Ott dönthetsz úgy hogy mégsem és inkább szia. Nem jó a másik szemébe mondani, de még rosszabb ha még több időt rabolna el az életedből az aki becsapott (másnak festette le magát mint ami).
Kedves Kérdező! Nagyon extrém a történeted, nehéz lesz űberelni bárkinek is szerintem :D én is biztosan már a tali előtti üzenetére megválaszoltam volna, hogy ez így gáz és nem lesz tali, de még meg is értem, hogy nem akartad így elutasítani, viszont a lakásra főleg 1. alkalommal egy ilyen fura lányt (vagy pasit) felhívni nagyon necces. Szerencséd volt, hogy nem történt semmi baj! Mondom ezt úgy, hogy én nőként merésznek tartom magam ilyen szempontból..
Én is azért mesélek, ez lightosabb lesz a tiédnél, de tökre kellemetlen volt, ezért örökre beégett az a fél óra az agyamba :D
Egy netes oldalon megismertem egy srácot, megbeszélt helyen és időben találkoztunk. Nagyjából úgy nézett ki, mint a fotókon, bár neten pár fokkal jobban tetszett. :D de a lényeg az, hogy nem tudtam vele beszélgetni. Úgy, hogy én nekem sose volt kommunikációs problémám senkivel, mindenfajta emberrel tudok beszélni, de nehezen megy, ha a másik csak “ühüm” meg “hát igen” “ja” válaszokat ad, és egyetlenegy kérdést nem tesz fel. Én érdeklődtem munkáról, suliról, aztán hobbiról (az neki nem volt, semmi… zenében is mindenevő, nincs kedvence, filmeket nem néz..) semerre nem tudtam vinni a témát. Egy padon ülve igyekeztem belőle kihúzni szavakat.. de amikor 10 perc alatt 5 perc kínos csend van az már ciki. Gondoltam sétáljunk be egy gyorskajáldába. Hátha egy asztalnál ülve nyugis helyen megnyílik. Rendeltünk mindketten külön-külön, aztán ültünk szemben egymással, kajáltunk és közben egy mukkot nem szólalt meg. Próbáltam oldani a feszkót, rámosolyogtam, de láthatóan nem értette mi bajom :D már elkezdtem nyomkodni a telefonomat is.. (nem szoktam, ha mással vagyok!) aztán mondtam neki, hogy nyugodtan kérdezzen ő is bármit. Erre a rövid válasz: “majd kérdezek, ha érdekel valami.” Mondanom se kell szerintem, hogy utána is maradt a csend. :D Elmentem wcre, addig megvettem online a vonatjegyemet hazáig (igen, ezért utaztam 60 km-t!) és kamuztam, hogy sürgősen mennem kell segíteni egy barátomnak. Nem is ellenkezett. Se puszi, se pá, csak kijöttünk a kajáldából, mondtunk egy hellót egymásnak és vissza se néztünk. Szerencsére ellentétes irányba mentünk.
Nem tudom, hogy én nem jöttem be neki és azért viselkedett ilyen passzívan vagy mindenkivel ilyen.. de volt már sok randim, találkozóm a netről, rengeteg, persze volt, akivel nem volt meg az összhang, de beszélgetni akkor is tudtam mindenkivel legalább általános témákról. Ez a rekordom, 30 perces találkozó volt, de 3 órának éreztem.
Természetesen nem kerestük egymást tali után, se ő, se én. Ő is biztosan érezte, hogy ez nem oké. Lehet, hogy én nem jöttem be neki. Passz. Sose fogom megtudni, de nem is izgat, annyira nem éreztem én se a kémiát. Jobb ez így.
Más igazán kirívó talim, randim nem volt. Ami igen, az azért volt az, mert direkt olyat is terveztem/ünk. De az egy egészen más és nem ide illő téma (BDSM) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!