Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy meleg vagyok?
Meglepő, hogy a kérdés alatt a normális válaszok vannak leértékelve. Emberek, kicsit pakoljuk már félre a saját érzeseinket, frusztrációinkat és indulatainkat ebben a témában. A kérdező nem abban ker tanácsot, hogy elmondja-e, hanem azt, hogyan tegye. Nekem ebből az jön le, hogy ő már döntött. Saját véleményem szerint megfontolandó a saját biztonságod érdekében, hogy mennyire jó ötlet közölni ezt a szüleiddel, hiszen eléggé kényes téma lehet ez nekik.. ugyanakkor az is lehet, hogy ez az egész feszültség azért megy, mert te nem mondod ki konkrétan hogy meleg van, ők meg mint egy mumus, rettegnek attól, vajon mikor állítod elő a medvét.
A lényeg, hogy fontos, hogy legyen terved arra is, hogyha balul sül el a dolog, legyen kihez fordulnod, aki megértő és segítően tud feléd fordulni, és a szüleiddel pedig legyél türelmes, mert neked is biztos időbe telt ezzel megbarátkozni, nekik is időre lesz szüksége. És biztonságos, megfelelő alkalomkor tedd meg, és legyél azért kíméletes, de lényegre törő. Erre pöpec példa a 14-es válasza is.
Drukkolok neked és szuper reakciókat kívánok neked 😊
Képzeld el magad az ő helyükben, sokkal könnyebb lesz kezelned minden esetben a helyzeted.
Mennyire ismered a szüleid? Gondolod, hogy eldobnának azért, mert meleg vagy?
Szerintem egy szülő nem tesz ilyet. Innen azonnal megtudnád, hogy mennyire számíthatnál a szüleidre és megláthatod csökönyös gyengeségüket és tudatlanságukat vagy azt, hogy mennyire megértőek a szüleid és nevetve fognak várni, hogy "NA VÉGRE".
Ha nem mondod el, sosem tudod meg, de míg a szüleidnél laksz nem kockáztatnék.
Ne higyj a filmeknek és a kommenteknek, neked kell a legjobban érezned, hogy mit reagálnának a szüleid/testvéreid/barátaid erre.
Egyébként meg nem kell elmondani senkinek sem, nem tartozik rájuk, ez is egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!