Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mondjam el, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom... Sokan felteszik ezt a kérdést, de nekem nagyon szükségem van IGAZI tanácsra... Meleg vagyok, ezt rólam csak 2 legjobb barátom tudja. Senki más. A szüleim nem tudják elviselni azt, hogy titkolok valamit, ugyanis sajnos feltűnően titkolózom. A szüleim utálják/gyűlölik a meleg embereket. Ez még jobban megnehezíti a dolgom. Sokszor adok jeleket, de figyelmen kívül hagyják. 3 egész éve titkolom, és egyszerűen mindig ott van a nyelvem hegyén, és mégis... Képtelen vagyok. Valami tipp? Könyörgöm, mert már ezt nem bírom tovább...

2022. aug. 3. 23:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
9%
Ráadásul ebben a kategóriában.
2022. aug. 4. 05:59
 2/23 anonim ***** válasza:
45%
Tartsd titokban, jobban jársz.
2022. aug. 4. 08:32
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Azon gondolkodtál, miért akarod elmondani? Az én szüleim sem fogadták volna el. Őket kíméltem azzal, hogy sosem mondtam el. Ha szükséged van valakivel megbeszélni, keress jóbarátot, aki elfogadja. Előbb-utóbb (mint mindenkinek) úgyis önállósodnod kell, "le kel válnod" a szüleidről. Vagyis eljön az idő, mikor nem velük fogod megbeszélni legrejtettebb titkaid. És ettől még éppúgy szeretni fogod őket.
2022. aug. 4. 09:00
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Ha ennyire rossz véleménnyel vannak a melegekről, akkor inkább ne mond el nekik. Legalábbis addig amig nem költözöl el otthonról. Tudom ez milyen, a legtöbbünk tudja. Viszont azért ilyen nehéz ez neked és idegesitö, mert rá vagy görcsölve a témára, ez jár folyamatosan a fejedben.

El kell hogy tereld a figyelmed mással, és akkor nem lesz akkor létszata se annak hogy valamit titkolsz. Kezdj bele valami hobbiba, valamibe, ami elvonja a figyelmed erröl az egész dologról.

Kicsit olyan ez mint a szakitás után, ha az exen jár az agya az embernek akkor az látszok kivül is hogy szenved, de ha eltereli a figyelmet, másra koncentrál, akkor szépen javul a kedve és idövel elfelejti.

Amíg azon szorongsz, hogy hogyan mond el és hogy mit gondolnak majd erröl, addig ez látszodni is fog rajtad. De ha elengeded a dolgot, és tovább lépsz, akkor már nem fogják azt látni hogy valami nyomaszt, mert hát nem is nyomaszt már. 😄

Amúgy mért olyan egetveröen fontos hogy elmond? Magán ügy igazából.

2022. aug. 4. 09:07
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
A szüleim szintén melegellenesek voltak, és amikor elmondtam, kellett 1-2 év, amíg sikerült feldolgozniuk. Azóta olyan, mint előtte, de nagy kő esett le a szivemről. Szerintem mindenképp mondd el nekik, ha vagy olyan viszonyban velük, hogy nem dobnak ki.
2022. aug. 4. 11:30
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
Én is későn mondtam el, vagy 27 évesen, de akkor sem kellett volna, ma már egyik sem él, itt vagyok 49 évesen.. Akkor zavart higy ezt nem tudják, utólag visszagondolva, nem kellett volna elmondani, anyám sosem bocsájtotta meg nekem..
2022. aug. 4. 11:56
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

El mondanám, és lemondtam szüleimnek nekem nem lenne élet ha az élettársam nem ülne ott a családi vacsoránál, ebédnél karácsonykor stb. Az nekem nem opció.

Jobb elmondani és időt, teret hagyni nekik hogy felfoghassák értelmezzék, és nem mindjárt beállítási egy pasival.

Mond el nyugodtan add ki magadból, ne várj elsemmit.

Nem lehet így élni annak aki valóban szereti tiszteli a szüleit jobb lesz.

Igen van akit kitesznek ezért otthonról, de ne felejtsük el hogy akit én ismerek személyesen így járt de ő rögtön el kezdett pasizni feltünően ablakon át kiszökni, szóval nem csoda hogy ki dobták.

2022. aug. 4. 13:54
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

A legjobb barátom szídta a melegeket mindíg, megmondtam neki rögtön bocsánatot kért és ugyan úgy bulizunk tovább.

Amit nem ismerünk csak a tvből halljuk a negatív kritikákat azt így megitéljük, ezért se nézek M1.

2022. aug. 4. 13:58
 9/23 anonim ***** válasza:
24%
Előbb magadban tisztázd, hogy miért van benned ez a kitárulkozási késztetés. Minden embernek vannak különböző "titkai", amik nem tartoznak másokra. Ezek a belső titkok jelentős részét képezik az egészséges, magabiztos személyiségnek
2022. aug. 4. 15:16
 10/23 anonim ***** válasza:
87%
Hány éves vagy? Az sem mindegy azért:D
2022. aug. 4. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!