Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mondjam el, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom... Sokan felteszik ezt a kérdést, de nekem nagyon szükségem van IGAZI tanácsra... Meleg vagyok, ezt rólam csak 2 legjobb barátom tudja. Senki más. A szüleim nem tudják elviselni azt, hogy titkolok valamit, ugyanis sajnos feltűnően titkolózom. A szüleim utálják/gyűlölik a meleg embereket. Ez még jobban megnehezíti a dolgom. Sokszor adok jeleket, de figyelmen kívül hagyják. 3 egész éve titkolom, és egyszerűen mindig ott van a nyelvem hegyén, és mégis... Képtelen vagyok. Valami tipp? Könyörgöm, mert már ezt nem bírom tovább...

2022. aug. 3. 23:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Elobb utobb ugyis kitor beloled kulonben ossze fogsz roppanni. En ugyanigy voltam. Aznap reggel mikor felkeltem tervben sem volt, hogy az lesz Az a nap. Ha valaki reggel azt mondja, hogy te ma elmondod, tuti kirohogom. Aztan kibukott. Nem birtam tovabb. Ebbe bele lehet zakkanni.
2022. aug. 4. 18:14
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán értek egyet minden hozzászólóval. A belezakkanás nekem kicsit erős. Miért is? Nem arról van szó hogy minden hetero családba született fiú fele ott lebeg az elvárás amit úgy neveznek:család.

20 évet elérve és azon túl egyre erősebben. De itt azt kell látni ezek az elvárások túl ősiek és sajnos sok embernek magától érthetődnek,

A baj ott van ha pl, valaki egykeként eszmél arra hogy meleg esetleg az ősei is küzdenek pár kihivással pl. öregek, betegek stb. Szóval a szülők számára egy comming out beéri egy haláleset bejelentésével. Holott ők "csak unokázni akartak". Itt okos tanács nehezen adható, belátom ezt 49 évesen. És csak sok sikert kivánok azoknak akik meg tudják találni partnerüket, élettársukat egy korábbi életkorban, életszakaszukban.

2022. aug. 5. 02:06
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

Ne mond el nekik, jobban jársz.

Egyébként hány éves? Lánnyal volttál már együtt?

Én nem vagyok meleg, de ismerek egy olyan embert aki igen. Ő is hasonló, gondokkal küzdött, sőt őrlődött hogy elmondja otthon, de nem tette meg.

Azóta felesége van és egy gyereke. A házas élete nem tartott soká, mert a felesége valahonnan megtudta, azóta külön élnek. Az ismerősöm meg próbálja megtalálni az igazi férfi társát, közben a felesége elmondta az egész családnak. Egyedül él, és senkivel se tartja a kapcsolatot.

Jól gondold meg kérdező.

2022. aug. 6. 00:23
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

"Anya, apa, szeretnek valami fontosat megosztani veletek. Kerlek figyeljetek mert ez fontos lesz, szamomra nagyon nehez tema, de szamitok a megertesetekre es a tamogatasotokra. Szoval biztos hogy neha csodalkoztatok hogy miert nem mutatok be nektek lanyt/fiut, vagy hogy meg soha nem volt baratom/baratnom. Na hat ennek csakis egy oka van amit nekem is evekbe telt feldolgozni, de ma vegre kimondthatom hogy elfogadtam onmagam. Elfogadtam onmagam melegkent. Igen, jol hallottatok, de kerlek ne iteljetek el. Szamitok a szeretetekre es a tamogatasotokra. Ez nem csak valami divat nalam vagy atmeneti. Ez mindig is igy volt es igy is marad. Ennek ellenere, hogy en kikhez vonzodom en meg mindig ugyanaz az ember maradok ugyanazokkal az ertekekkel. Remelem elfogadtok igy is ahogy vagyok, en szeretlek titeket."

Ezt most osszeirtam. Formald a sajat ized szerint es tanuld be szorol szora. Es mondd fel mint egy verset. Ha kozbevagnak hagyj szunetet, de mond tovabb egeszen a vegeig. Sok sikert.

2022. aug. 6. 00:51
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerencsetlen azt se tudja, hogy alljon neki de majd biztos felmondja ezt a memoritert hibatlanul, szorol szora kedves utolso:D latszik, hogy te nem vagy meleg, vagy meg te is coming out elotti vagy, ha azt hiszed erre fel lehet keszulni egy betanult szoveggel. A vegen meg egy otost is irnak neki az ellenorzobe.
2022. aug. 6. 02:46
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

Semmiképpen ne kapkodd el! Húzd az időt, amíg csak lehet! Ha nem vagy biztos abban, hogy jól fogadják, halaszd máskorra, és ha kell, halaszd megint, és megint, amíg csak ideális nem lesz a helyzet!

(Aztán, ha nagykorúvá válsz és lehet, hogy nem is otthon élsz, lesz megélhetésed, hidd el, könnyebb lesz, mert nem fogsz görcsös lenni. Sokszor a másik fél azt érzi rajtad, hogy neked(!) nagy jelentőségű amit mondani fogsz és ez benne is kiélezi a helyzetet.)

2022. aug. 6. 11:53
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem minden fiu, felnőtt ember, költözik el azonnal a családjától, ráadásul ha el is költözne, azt nem úgy tenné, hogy a szülei végkép ne tudjanak kapcsolatba lépni vele.. Jó persze vannak a kivételek, akikben akkora EGÓ van hogy a szüleit látni sem akarja, de szerintem ebből lehet a kevesebb. Sajnos kedves pártunk és kormányunk pedig még rúg egyet a kedves "fiatalokba" akik mert mernék vállani melegségüket, máris nem annyira kedvesek számukra... Szóval én is átéltem ezt az "öszinteségi stresszt ??" ami nem volt jó, hiszen könnyebb nem hazugságban élni, de látom azt is vannak emberek akiknek NEM LEHET elmondani az igazságot ! Abban az esetben ha megtudják azt képtelenek lesznek elviselni/megbocsájtani, szóval nehéz itt a jó tanács adása. Ez az illető ősök hozzáállásától is függne hogy érdemes-e valóban comming out-ot bevállalni...
2022. aug. 6. 15:11
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
De miért is kéne elmondanod? Főleg ha tudod, hogy nem fognak jól reagálni. Én bár 31 vagyok, ebből 12 éve kapcsolatban, de anyáméknak fogalmuk sincs róla, hogy mi a helyzet velem, páromat sem ismerik és ez így van jól. Nem akarom sem őket, sem minket egy ilyen sokkoló élménynek kitenni. Ez a boldog tudatlanság esete. Engem meg végképp nem nyomaszt az, hogy nem reklámozom. Nem is értem minek kell egyáltalán coming outolni. Pont olyan, mintha bejelentenéd, hogy ma szőrtelenítetted a hónaljad: rendben van, tudomásul vettük, de senkit se izgat és kb senki se volt rá kíváncsi.
2022. aug. 7. 05:05
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
#18,gondolod,hogy ennyi idő után nem vették észre? Sosem értettem hogy azért mert nem mondunk valamit,még egyértelmű,főleg 12 év kapcsolat alatt
2022. aug. 9. 10:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
18-as azért kell comming out, mert egy "Nyílt Társadalomban", ez ugye nem olyan, megmondta már Orbáncz is, szóval egy olyanban, mint írtam evidens, hogy az emberek alapvető kérdésekben őszinték. Őszinték, mert nincs félnivalójuk, sem mástól, sem egymástól, meg senkitől sem. Sajnos 32 évvel a rendszerváltás után sem tartunk még itt. Marad a sunnyogás, félrenézés, kamukázás ebben a témában is. Meg még sok minden másban is. Az hogy egy fiatal ezt miként éli meg, az meg a többségi társadalmat, ill. azt alkotókat nem érdekli...
2022. aug. 9. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!