Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt rossz élményed aktívval? Mi történt?
Én két hét után találkoztam valakivel, akivel addig csodálatos levelezés történt.Úgy gondoltam, ő lesz az igazi.
Hát a személyes találkozáson derült ki, hogy valami elképesztő állapotban van, 27 éves kora ellenére.
Beszáradt fülzsír, cipőn át is kiérezhető lábszag, fekete kosz a rágott körmei alatt, akkora tetoválás,ami a nyakán át kilátszott az ingéből/ egy kígyófej/, és a nyaklánca körül leülepedett íves koszcsík...
Kb két perc után végleges elköszönés volt, amit ő nagyon nehezen viselt el...:) Ja úgy indított, hogy a nyakamba borult és azt javasolta, " cuccoljunk össze "...
Szex miatt nem találkoztam még,nem is érdekel, csak a kapcsolati ismerkedés....hát ez volt életem legigénytelenebb, de egyébként művelt pasija :)
Mennyi a lepontozás azoknál akik azt írták hogy sok az igénytelen. Miért? nem?
Dettó nálam is,túrós büdös farka volt,de tudta jól. Megmosta,még úgy is. Mondtam nem akarok így semmit. Zsíros kócos haj.
Másiknak akkora egója volt hogy elképesztő,de olyan büdös szája hogy azt sem tudtam merre forduljak.
Volt akinek olyan nagy körme volt mint egy csajnak. És sárga is volt.
Lehet elítélni,de a higénia szerintem alap elvárás,találkozás előtt meg illik egy rágót vagy fogat mosni. Esetleg megfürödni főleg ha együttlét lesz.
Nem kötelező minden igénytelennel összefeküdni,de az igazság az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!