Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt rossz élményed aktívval?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt rossz élményed aktívval? Mi történt?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok?
2022. aug. 2. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
20 évesen, csak szopni mentem, de nem állt fel neki egy csomó ideig így csak verte és nyalatta a golyóit hátha feláll. Mikor nagynehezen félmerev lett bekaptam és elélvezett egyből. Hát nem volt életem szopása
2022. aug. 2. 09:01
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Életem első szexe egy gyúrós srác volt. Eleve fura volt, hogy le se jött hanem várt a lakásba. A lakásban meztelen várt már álló farokkal. Gondoltam dumálunk vagy valami. Tudta, hogy nekem ez első. Hamar a lényegre tértünk. Aztán egyszer csak elkezdte dugni a számat. Öklendeztem és próbáltam elnyomni magamtól. De ő csak még jobban majd lenyomta tövig és fulladoztam. Ekkor ráharaptam a farkára. Kivette adott egy pofont és mondta, hogy meg ne merjem mégegyszer harapni. Kb 2 percig dugta le mélyre meg dugta majd egyszer csak elélvezett bele a számba. Ez csak azért is volt rossz mert megbeszéltük, hogy nem mehet a számba. Hazafele sírásban törtem ki. Nagyon rossz emlék. A srác 27 volt én 15. Később olyan volt aki rossz élmény volt, aki egyből benyomta tövig sikosító nélkül. De az leállt csak akkor is ott meghalt a buli mert nagyon fájt. Volt olyan is akinek büdös volt a farka. Elment megmosni de addigra már én nem akartam.
2022. aug. 2. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Még szép, nem is eggyel. Képről ugye annyira nem látszanak a higiéniai dolgok sajnos, szóval volt akinek a farka volt büdös, vagy a szája (a legundorítóbb szerintem, és nem is egy ilyennel találkoztam, akinek rohadtak a fogai vagy büdös volt a szája, cigi szagú, pia szagú stb), de olyan is volt akinek a szája okés volt de messziről éreztem a hónaljszagát. :/ De gondolom más is tudna ilyenekről beszámolni. Nem tudom, de én az ilyen esetek után eléggé félve állok már a szexhez, nem tudom miért van ennyi igénytelen a melegek között
2022. aug. 2. 09:27
 4/9 anonim ***** válasza:
98%

Én két hét után találkoztam valakivel, akivel addig csodálatos levelezés történt.Úgy gondoltam, ő lesz az igazi.

Hát a személyes találkozáson derült ki, hogy valami elképesztő állapotban van, 27 éves kora ellenére.

Beszáradt fülzsír, cipőn át is kiérezhető lábszag, fekete kosz a rágott körmei alatt, akkora tetoválás,ami a nyakán át kilátszott az ingéből/ egy kígyófej/, és a nyaklánca körül leülepedett íves koszcsík...

Kb két perc után végleges elköszönés volt, amit ő nagyon nehezen viselt el...:) Ja úgy indított, hogy a nyakamba borult és azt javasolta, " cuccoljunk össze "...

Szex miatt nem találkoztam még,nem is érdekel, csak a kapcsolati ismerkedés....hát ez volt életem legigénytelenebb, de egyébként művelt pasija :)

2022. aug. 2. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem gyakori ez, csak rossz partnert választotok
2022. aug. 2. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Elkeserítően sok olyan esetről lehet hallani mint amit a 2. leírt.
2022. aug. 2. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Mennyi a lepontozás azoknál akik azt írták hogy sok az igénytelen. Miért? nem?

Dettó nálam is,túrós büdös farka volt,de tudta jól. Megmosta,még úgy is. Mondtam nem akarok így semmit. Zsíros kócos haj.

Másiknak akkora egója volt hogy elképesztő,de olyan büdös szája hogy azt sem tudtam merre forduljak.

Volt akinek olyan nagy körme volt mint egy csajnak. És sárga is volt.

Lehet elítélni,de a higénia szerintem alap elvárás,találkozás előtt meg illik egy rágót vagy fogat mosni. Esetleg megfürödni főleg ha együttlét lesz.

Nem kötelező minden igénytelennel összefeküdni,de az igazság az igazság.

2022. aug. 2. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
az a baj, hogy még ha tökéletesen kiválasztod a megfelelő pasit, akkor is lehet, hogy nagyon nem működik a kémia. Legjobb barátommal történt meg, hogy összejött egy francia pasival (először levelezés, majd találkozás), klappolt minden, oké volt a srác, szimpatikus, ápolt, stb, és amikor lakásra mentek azt mondta, hogy tök büdös volt a farka, tiszta gXci ízű (azt mondta olyan nagy fitymája volt, amit nem is lehetett rendesen visszahúzni és szerinte egyáltalán nem tudta tisztán tartani) és akkor jött rá, hogy mennyire nem ízlik neki a csók sem (rossz kémia, cigi, stb). És az a baj, hogy már ott vagy, már benne vagy, már pucéron "faljátok egymást", amikor ezek előjönnek, és hiába minden pozitív előjelzés, ott helyben kiderül, hogy nem passzol a kémia.
2022. aug. 2. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a büdös száj elég sokszor előjön :D
2022. aug. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!