Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rossz dolog, ha 28 éves fiú létemre szeretek idősebb fériakkal lefeküdni?
Figyelt kérdés
Nekem úgy az 50-es korosztály jön be, nagyon odaadóak tudnak lenni, a szex is jó velük.
Viszont vhol rossz érzésem vannak e miatt..
28 éves passzív srác
2022. júl. 19. 20:18
1/24 anonim válasza:
Pszichiáter ki tud hozni ebből a betegségből.
2/24 anonim válasza:
Teljesen megertem, h rossz erzesed van emiatt. Nekem is az idosebb korosztaly a vonzobb, es bennem is bennem van ez a rossz erzes, hogy "nem helyes". Viszont az a helyzet, hogy kinek a pap, kinek a papne. Ha szamodra ez esik jol, semmi baj nincs ezzel. Sajat magadnak felelj meg es ne masoknak:)
3/24 anonim válasza:
te is érzed mert kérdezed ez egy súlyos betegség
4/24 anonim válasza:
3. Azért kérdezi, mert privát üzenetekre vár. Ezért írta le azt is, hogy hány éves és milyen szerepet vállal az ágyban.
5/24 anonim válasza:
Ízlésnek hívják a dolgot, a tiéd ilyen ez van. Gondolom a partnereid nem zavarja a dolog hogy ilyen az ízlésed 😄
6/24 anonim válasza:
28 évesen férfi vagy, nem fiú. Te is el tudod dönteni mit akarsz.
8/24 anonim válasza:
Nekem nincs semmi rossz érzésem miatta!
Tetszik ahogy oda vannak értem,imàdjàk a fiatal testem formás fenekem és a szép méretes farkam....
Épp úgy imàdom én is amit kapok ,a 40s full férfit...
9/24 anonim válasza:
Na akkor kivétel vagyok, mert nekem nem kell huszonéves, semmire.
Ötvenes férfi
10/24 anonim válasza:
Nem kell emiatt rosszul érezdd magad.Te fontos el kivel vagy együtt.vannak meg rajtad kívül páran.47/a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!