Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ettol rossz ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ettol rossz ember leszek?

Figyelt kérdés

Passziv vagyok, lenne egy bi srac, aki tetszik nekem, en is nagyon tetszek neki. Baratnoje van, de surun lep felre fiukkal. Egyelore ezert utasitottam el a lehetoseget. Szerintetek rossz ember leszek, ha megis igent mondok neki? Csak szimplan szeretnek valami kalandot mar…

21 f/p

2022. júl. 19. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Igen. Nem rondítunk bele más kapcsolatába.
2022. júl. 19. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem. Veled vajon ki foglalkozna hasonló helyzetben?

Adjatok az élvezeteknek.

2022. júl. 19. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem te vagy rossz ember hanem aki félrekúr. Ha te nem dugsz vele akkor szerinted hirtelen megszállja az ihlet és abbahagyja a félrelépést, mással sem fog? Ettől még a te egyéni döntésed hogy így is belemész-e vagy sem.
2022. júl. 19. 18:39
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha tudod hogy kapcsolatban van , de belemész? Az erkölcs bajnoka nem vagy, az tuti. De rosszabb nálad az a sunnyogós disznó aki sorozatosan félrekúr.
2022. júl. 19. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Azt látom mindenesetre hogy kérdezed a véleményeket.és nem jön pozitív válasz.mindet lepontoztad.ember .....akkor minek kérdezel?????
2022. júl. 19. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Mert önigazolást keres hogy leszophassa a gerinctelen csávót.
2022. júl. 19. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
dehogy is. fiúval nem megcsalás.
2022. júl. 19. 19:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyet pontoztam le, akinek toroltek is a velemenyet, a tobbieknek zold pipat adtam. Nem vartam pozitiv, biztato velemenyeket, csak erdekelt masok hogyan latjak.
2022. júl. 19. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Végülis nem a te hibád ha ő félre kúr. Ha te nem mész el vele, akkor elmegy más. Vagyis ő ígyis-úgyis dugni fog más fiúval, csak neked nem lesz kalandod.

Használd ki a lehetőséget, az ő kapcsolata már úgysem rajtad múlik.

2022. júl. 19. 21:52
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha ez egy sima egyszeri numera akkor igazából nem is kell, hogy közöd legyen az ő kapcsolati, családi állapotához, vagy hogy rajtad kívül ki mindenkivel Qr…
2022. júl. 20. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!