Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ettol rossz ember leszek?
Figyelt kérdés
Passziv vagyok, lenne egy bi srac, aki tetszik nekem, en is nagyon tetszek neki. Baratnoje van, de surun lep felre fiukkal. Egyelore ezert utasitottam el a lehetoseget. Szerintetek rossz ember leszek, ha megis igent mondok neki? Csak szimplan szeretnek valami kalandot mar…
21 f/p
2022. júl. 19. 18:12
11/12 anonim válasza:
Nem óhajtok semmiféle erkölcsi piedesztálon tetszelegni, de ha tudod, hogy ő kapcsolatban van, és lefekszel vele, akkor onnan már nem lehet hárítani, hogy csak ő, vagy csak te akartad. Szerintem gusztustalan dolog lenne. Hogy mással is lefeküdt már, az nem számít e szempontból.
12/12 anonim válasza:
Ha te nem kamatyolsz vele, akkor megteszi más. Voltam házassal, nem érdekelt. Az ő dolga hogy csalja a párját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!