Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora az ideális korkülönbség, ha az ember szexelne?
Nekem is a 14-18 közti srácok jönnek be! Jó is lenne...
De esélyem sincs egy ilyen korú partnerre, sajnos nem az én korosztályomat keresik...
F/43/Bpi
Mindenkinek más. Ha csak szexről van szó, akkor lehet az nagyobb korkülönbség is. Ha kapcsolatról, akkor már többmindent kell figyelembe venni.
Ott is működhet nagyobb korkülönbséggel, de az én esetemben inkább olyan 5-6 évet mondanék. Persze ez nincs kőbevésve, de kiindulásnak ezt tartom magam előtt.
P_19
Le vagyok döbbenve hogy vannak akik a 14-15 éves korosztályra hajtanak (pl egy 43 éves kommentelő,de a 21 is) anélkül hogy átgondolnák vágyaik súlyát! Persze a helyes pofi, a divatos seró ...Nem pedofília, tényleg, jogilag az más, de egy hajlam, ami egy sérült személyiséget takar. Kezelhető! Nem bűn, de nem is a társadalmi normáknak megfelelő. Több film,mű is készült erről....Azt gondolom kedves kérdező hogy kontrolláld a vágyaidat és szexuális értelemben ne közeledj a kiskorú egyénekhez. Ők, ahogy előttem írták, még lelkileg se,testileg se érettek ehhez. Bármennyire is keresik (instagram és hasonlók tele az ő társkereső posztjaikkal)a nagyobb,idősebb fiúk "társaságát"!
Maradjon meg bensőségesnek,plátóinak az amit érzel!
Csak röviden az én esetem: anno a 80' években Sopronban ami amúgy is egy nyugatias, felvilágosult város, jártam bentlakásos általános iskolába. Köztünk voltak ipari tanulók is(ma szakiskola,szakmunkás képzés),úgy ért véget a diákélet. Lényeg, hogy nyolcadikos koromra (14) éreztem valami furcsát egy 17 éves,jóképű fiú iránt. Sokszor élnéztem zuhanyzáskor,izmos, sportos alakját, kollégiumban mindig a közelében akartam lenni,ha fociztunk mindig levette a pólóját,beszelgetést kezdeményeztem vele esténként elalvás előtt...össze barátkoztunk. Tudtam hogy ez valami rendkívüli! Aztán elballagott....Jómagam pedig csak felnőtt férfiként tudtam beazonosítani, hogy vonzalmat éreztem iránta.
Akkor gyerekként 14 évesen, ha benne is volt baráti érzés és átölelt,vagy megsimogatta a fejem, vagy vállamra tette a kezét, vagy este közel hajolva pusmorogtunk nekem pont elég volt! Szerencsés vagyok,hogy nem egy csorgó nyálu, rám rejszolós fajtát fogtam ki. Azóta is a bensőséges, érzéki viszonyok híve vagyok és az ideálom is hozzá vezethető vissza.
Ezt csak azért írtam le,mert így érez egy 14-15 éves!!! El sem tudnám képzelni magam abban a szituációban ha ő atlépett volna egy bizonyos határt! Márpedig az csak rajta múlt, hiszen én csak naivan közeledtem felé lassan, miközben éreztem valami bizsergetőt,ellenállhatatlant. Ettől lettek érzéseim, ettől éreztem hogy fontos vagyok, nem pedig áldozat!
[2022. aug. 5. 22:15] - Teljesen egyetértek, minél inkább fiatalabb valaki, az első szex annál inkább meghatározóbb.
Pont innen ismerek olyat, aki 14éves korában vesztette el a szüzességét, egy 40felettivel. Az illető gyakorlatilag megerőszakolta, biztos nem ért rá vagy 2-3 alakalommal próbálkozni, hogy a nagy lófarka beférjen, qrva fontos volt már elsőre beverni, ha már előtte egy uszodában vadászta le...
Mindennek eredménye, hogy a srác 10év elteltével egy idegroncs, alkalmatlan normális keretek között működő kapcsolat létrehozására és fentartására, a szexben úgy tud kielégülni, ha egy darab faként bánnak vele, mert az a 40es fāszgyôkér volt az első, aki megmutatta neki, "hogy kell"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!