Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora az ideális korkülönbség, ha az ember szexelne?
Alig 15 évesen kezdtem a szexuális életet egy nálam idősebb férfival.... és tapasztalatból mondom, hogy tényleg szakadjatok le a 14-16 éves korosztályról!!! Attól, hogy egy 14 éves beleegyezik bármibe még egyáltalán nem azt jelenti, hogy érett is rá! Sok meleg fiatal pedig különösen befolyásolható és az átlagnál sérülékenyebb, kihasználható úgy, hogy észre se veszi, csak épp majd később lesz belőle gondja!
Komolyan hányingerem van már attól hogy 14-15 éves gyerekekre nyomultok... Miért nem elég jó egy 20 éves?!
Szerintem egy 18 év körüli fiúval inkább valószínű a minőségi idő, hiszen korban is közelebb van hozzád, jobban meg tud érteni. Fejlettebb minden téren.
Egy, teszem azt, 15-16 éves már kicsit más. Nem is beszélve arról, hogy sokan még csak abban a korban jönnek rá, hogy kikhez vonzódnak és lehet, hogy nem fognak azonnal beleugrani a közepébe. Én nekem is korai lett volna még akkor, bármennyire és vágytam rá...
Plusz, ahogy látod, itt is eléggé nagy ellenszenvet vált ki ez az ötlet, amit azért meg is lehet érteni.
Szóval valóban nem egyszerű.
Annyit tudok tanácsolni, hogy a továbbiakban kicsit bővítsd feljebb a korhatárt, hátha megleped magad és mégis találsz valakit, aki szimpatikus és közelebb áll hozzád korban.
19,p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!