Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vonzanak az idősebb pasik, mért gerjedek be a pisoarokban mikor meglátom hogy élő veszik a vastag farkukat?
Figyelt kérdés
A velem egy idősek 26 vagyok vagy fiatalabbak sose jöttek be, mindig az idősebb pasik tetszettek valamiért azért mert úgy gondolom jobban tudnak bánni a peniszel!2022. júl. 28. 18:05
11/15 anonim válasza:
Én láttam egészen helyes fiatal fiúkat, idősebb pasikkal, szóval nem ez nem ettől függ... én miért inkább szőke kék szemű pasikra voltam rá kattanva... fogalmam sincs... pedig én kreolbőrű sötétbarna hajú magas emberke vagyok... de nem keresek logikát....
12/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, csak nincs szerencsém
2022. júl. 29. 08:56
13/15 anonim válasza:
Klotyóban ne nagyon bámészkodj, mert szájba leszel b@szva, de nem úgy, ahogy szeretnéd.
14/15 anonim válasza:
13 mond valamit, és egyébként is mi lesz a romantikával?
15/15 anonim válasza:
Mert vágysz egy apa-típusú pasi farkára, hogy az domináljon is, hogy lecumizd, azért! Nagyon izgató az idős pasi vastag farka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!