Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vonzanak az idősebb pasik, mért gerjedek be a pisoarokban mikor meglátom hogy élő veszik a vastag farkukat?
Figyelt kérdés
A velem egy idősek 26 vagyok vagy fiatalabbak sose jöttek be, mindig az idősebb pasik tetszettek valamiért azért mert úgy gondolom jobban tudnak bánni a peniszel!2022. júl. 28. 18:05
1/15 anonim válasza:
Na, akkor meg is válaszoltad a saját kérdésedet alatta! Én úgysem tudtam volna, hogy miért :))
2/15 anonim válasza:
Ne keress logikát a szerelemben úgy se éled túl...
3/15 A kérdező kommentje:
De ennek való színű van valami oka a fiatal kuki nem érdekel
2022. júl. 28. 18:15
4/15 anonim válasza:
És miét kell okokat keresni? Szedj fel egy neked tetsző pasit, és agyalás helyett élvezd ki a helyzetet.
5/15 A kérdező kommentje:
Ha volna rá jelentkező 🙂
2022. júl. 28. 21:55
6/15 anonim válasza:
Drukkolok hogy legyen 😉 sok idősebb odavan a fiatalokért.
7/15 A kérdező kommentje:
Engem sajnos nem tálat még meg egy sem
2022. júl. 28. 22:57
8/15 anonim válasza:
Gondolom, azért nem, mert csúnyácska vagy.
9/15 anonim válasza:
Kitalálom utolsó: neked sincs párod, mert bunkó vagy aki vadidegenbe is képes belekötni.
10/15 anonim válasza:
Középkorú vagyok,de ha ilyen szitu lenne,hogy WC-ben nézne valaki, akkor nem biztos hogy örömmel venném.
Ezért is megyek be inkább fulkébe mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!