Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet találni értelmes,visszahúzódó meleg férfit kapcsolatra ?
Mindenhol a harsányak,nyomulósak vannak, társkeresőn pedig a hiú pávák,akik a felhőkben járnak.
Nem hiszem,hogy nincs olyan,aki csendes,de komoly...
Valószínű,hogy talán azért,mert vagy csalódtak,vagy nem is mernek nyitni.
Esetleg más oka is lenne?...
társkeresőn pedig a hiú pávák,akik a felhőkben járnak....
-Ugyanígy látom. Normális srác ezeken az oldalokon nincs gyakorlatilag. Álomvilágban élnek,hatalmas igényekkel,önimádattal.
Visszasírom 2014-2018 környékét mikor még használhatóak voltak ezek az oldalak..
Én egészen véletlenül ilyen vagyok.
De tény, hogy egyre nehezebb normális, valóban rendes kapcsolatra vágyó srácot találni. Pedig nekem nincs kedvem a játszadozáshoz. Van éppen elég más probléma az életben. A legjobb egy olyan társ lenne, aki stabil pont ebben a világban és meg lehet bízni benne.
Valószínűleg azért van ebből egyre kevesebb, mert egyszerűen nem divat már és sokan azt gondolják, nincs is értelme:(
19p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!