Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá, hogy ne legyen feltűnő?
Beléptem Facen egy meleg társkeresős csoportba, és ott találtam egy fiút aki ugyanabban a kisvárosban lakik mint én, és szeretnék ráírni. Hétfőn bejelöltem Facen, és egyből másodperceken belül visszajelölt. Rólam egyaltalan nem sejtheti, hogy meleg vagyok, és azt se szeretném hogy a közös ismerőseink is megtudnák, hogy mi beszélnénk. Milyen ürüggyel tudnék ráírni így ismeretlenül hogy ne legyen feltűnő hogy ismerkedni szeretnék vele es hogy így titokban tudna maradni az egész? Mindenképp szeretnék minél hamarabb vele találkozni, de addig se szeretném hogy kitudódjon az egész.
20/F
Inkább Felejcsd el.
Ő vállja magát, és van önbecsülés akkor nem fog
Ismerkedni egy titkos Arankával.
Írhatod neki hogy te még bizonytalan vagy ilyesmi,
Lenne kedve esetleg beszélgetni?
Ha a visszajelölése után léptél ki akkor pontosan látta hogy te is csoporttag vagy... Amúgy nyilvánvalóan akar ismerkedni ha visszajelölt.
Bármilyen mondvacsinált indokkal ráírhatsz a lényeg, hogy elkezdjetek kommunikálni és majd megbeszéltek egy személyes talit. Ha rutinos akkor csopi nélkül is már pontosan jelzett neki a "radarja" hogy nálad mi a pálya.
De amúgy bocsi, de meleg a srác, ismerkedni akarsz vele, miért akarod eltitkolni, hogy ismerkedni akarsz vele melegként? :D
Írj neki egy üzenetet, hogy szia, még nem igazán tudja rólam senki, hogy meleg vagyok, és szeretném, ha ez még egy ideig így is maradna, viszont szívesen ismerkednék veled. Ez sokkal egyenesebb, tisztább, és nem kell görcsölnöd meg ötletelned minden válaszon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!