Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Crosdresserek, ti hol vesztek magatoknak fehérneműt, ruhákat, cipőket? (konkrét boltokra gondolok) Hogyan oldjátok meg, hogy ne legyen feltűnő, hogy magatoknak vesztek/nézelődtök? Tudtok olyan helyről, ahol valamivel elfogadóbbak?
figyi bemész bármelyikbe és körbenézel
ha kérdeznek szólsz h kösz de elboldogulsz magad is
vagy megkérdezed mit ajánl egy hasonló alkatú lánynak :D
meglepnéd a barátnőd
esetleg írd fel a paramétereidet h lelested a melltartójáról
vagy neten rendelsz
Eleinte netről rendeltem, majd egy lány barátom kezdett segíteni, együtt jártunk vásárolni, igazából ő tanított sminkelni... hogyan legyek nőies, innentől megoldódott, ma már a hétköznapokban is nőiben járok, így bármelyik boltba be tudok menni vásárolni, próbálgatni.
25/travi
Tesómnak (lány) szinte ugyanolyan alkata van mint nekem, magasságra is csak 2 centivel alacsonyabb nálam. :D Könnyű helyzetben vagyok, együtt megyünk vásárolni és úgy teszünk, mintha neki vennénk. De valójában helyettem próbálja fel, és "ő veszi meg". :D
(tudja rólam a crossdressing iránti vágyamat)
Így tehát bármelyik boltból probléma nélkül tudok szerezni ruhákat.
Cipővásárlásnál is tesómmal, viszont azt ha nem látja senki, én is felpróbálom néha a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!