Nem lenne jobb, ha a magyar emberek elfogadóbbak és kedvesebbek lennének egymással?
Miért is?
Talán nem akarsz élhetőbb országot?
Dehogyisnem. De erre a magyar valamiért nem képes.
Megy a hiszti az miatt mert nem szeretjük a migriket és a kisebbségeket... de ha belegondolsz még a saját szomszédunkat is meg tudnánk fojtani egy kanál vízben. Aztán ez egy öngerjesztő folyamat.
Nem lehet jóindulatú az ember amikor egy olyan álmot kerget amit sosem érhet el.
Sajnos itt nyugatiak az árak, keletiek a bérek, az adók meg a világon a legmagasabbak amiért cserébe nem kapunk semmit, csak ellopják. Sem egészségügy, sem oktatás, minden köztér, utcák lepukkant balkániak.
Ilyen körülmények között nehéz még egymással is jóindulatúnak lenni.
Én ezt nem nagyon értem.
Nekem nincs különösebb gondom. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Alapvetően barátságos vagyok az emberekkel és többségében azt is kapom vissza.
Legalábbis személyes viszonylatokban. Az most más kérdés, hogy a fórumokon a névtelenség leple alatt divat "emberkedni", de ez is kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!