Normális magyar és zsidó nem rivalizál egymással. Csak sok ostoba ember tartja a magyart a világ legokosabb nációjának!
A zsidókat pedig ma divat szidni,minden bajunkért okolni.
2010. dec. 13. 08:24
2/35 anonim válasza:
Divat a zsidókat szidni, mindenért őket okolni? Lehet.
Van alapja? Nem tudom. De hogy semmit nem tesznek a róluk kialakult kép szétoszlatásáért, sőt még provokálják, bőszítik a "goj" lakosságot, az biztos.
Nem egy szimpatikus népség.
2010. dec. 13. 09:23
3/35 anonim válasza:
még hogy a magyarok mint az egyik legokosabb nép :D
A zsidók viszont tényleg okosak, világméretű háború nélkül a kezükben tartják a világot, okosan tudatosan uralnak mindent!
2010. dec. 13. 09:26
4/35 anonim válasza:
Ez igy van. Ők az okosak.Láttál már fizikai munkától leizzadt zsidót?.Én még nem.
2010. dec. 13. 09:40
5/35 anonim válasza:
"Láttál már fizikai munkától leizzadt zsidót?.Én még nem."
Nézegess archív felvételeket!
2010. dec. 13. 09:41
6/35 anonim válasza:
Na, még egy jó téma arra, hogy a netnácik kiéljék romantikus lázálmaikat...
2010. dec. 13. 10:04
7/35 anonim válasza:
Nem csak a magyarok utálják a zsidókat, hanem minden nemzet. Oka van ennek. A zsidók szívtelenek, nem érdekli őket a másik ember, csakis a saját meggazdagodásuk. Ők voltak akik az uzsora kamatot is kitalálták. Nyomorba döntik a rengeteg embert. Minden a zsidók kezében van. Már a középkor óta azon vannak, hogy szépen lassan átvegyék a hatalmat a világ felett. Olvastam a 'Jegyzőkönyvekből' részleteket. Én bizony elhiszem minden szavát. Érdekes, hogy van zsidó holocaust, de senki nem emlékszik meg a többi nemzet áldozatairól. Érdekes, hogy a holocaustról még az óvodás is hallott, de más tömeges kivégzésekről senki sem beszél. A zsidók cenzúráznak minden hírt. Csakis azokat a híreket tudhatod meg, amit ők is megengednek, hogy megtudd. Komolyan elhiszed, hogy amit a híradóban leadnak, az az igazság? Befolyásolnak minket. Minden szépen lassan úgy alakul és úgy megy tönkre ez az ország és ez a világ, ahogyan azt ők eltervezték.
2010. dec. 13. 10:59
8/35 anonim válasza:
A magyar sajnos már nem a legokosabb...
2010. dec. 13. 11:21
9/35 anonim válasza:
"Nem csak a magyarok utálják a zsidókat, hanem minden nemzet. "
Ne magadból indulj ki, és ne azonosítsd magad az egész világgal.
2010. dec. 13. 11:40
10/35 anonim válasza:
állítólag a zsidók ismerik a rák ellenszerét és saját magukat beoltották míg másoknak nem engedik hogy a kezükbe kerüljön, mert ugye szépen lassan meghal mindenki rákban és övék a világ úgy hogy még csak nem is harcoltak meg érte.
Undorító sok dolog amit művelnek, de el kell ismerni hogy zseniálisan csinálják és tényleg okos nép.
Amúgy ők sosem dolgoztak, sosem szerettek dolgozni csak üzletelésből seftelésből éltek, valószínüleg ez nem tetszett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!