Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A zsidó és a magyar azért...

A zsidó és a magyar azért rivalizál egymással mert ők a két legokosabb nép a földön?

Figyelt kérdés
és csak egy maradhat?
2010. dec. 13. 08:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
63%

"Nem csak a magyarok utálják a zsidókat, hanem minden nemzet. "

Minden nemzetnek a legalja. A sok primitív állat aki csak gyűlölködni tud és mást okol a sz*r élete miatt.

Valaki észrevette már, hogy akinek normális az élete annak semmi baja a zsidókkal?

"állítólag a zsidók ismerik a rák ellenszerét és saját magukat beoltották míg másoknak nem engedik hogy a kezükbe kerüljön, mert ugye szépen lassan meghal mindenki rákban és övék a világ úgy hogy még csak nem is harcoltak meg érte. "

Ezt a sok hülyeséget.

2010. dec. 13. 15:34
 12/35 anonim ***** válasza:
67%

"Valaki észrevette már, hogy akinek normális az élete annak semmi baja a zsidókkal?"

Ez nem feltétlenül így van. Az tény, hogy van alapja a zsidók ellen felhozott vádaknak, ezt kár is lenne tagadni. De az is tény, hogy ez nem a kollektív zsidóság, nem nem a sarki fűszeres Weissmann néni ellen irányul, hanem a szélsőséges zsidók (cionisták) ellen. Nem a zsidósággal van a baj, hanem a cionizmussal, ami kb. olyan káros és veszélyes, mint a nácizmus. Csak ezt nem lehet hangoztatni ugyebár, mert "jó" helyeken "megfelelő" emberek ülnek.

A másik hozzászóló (a rák ellenszeréről) meg vagy egy provokátor, vagy egy primitív bunkó.

2010. dec. 13. 15:39
 13/35 anonim ***** válasza:
30%

"A másik hozzászóló (a rák ellenszeréről) meg vagy egy provokátor, vagy egy primitív bunkó."

miért is? mert felvetettem valamit amit olvastam? Nem lebunkózni kellene hanem normálisan megmondani hogy igaz-e vagy sem -.-" egyáltalán nem állítottam hogy úgy van, mondtam hogy állítólag... dehát ilyen ez az ország...

2010. dec. 13. 15:42
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

"miért is? mert felvetettem valamit amit olvastam?"

Nem. Azért, mert valahol olvastál valami marhaságot, és nem gondolkodtál, nem néztél utána, hanem bedobtad ide ész nélkül.

"Nem lebunkózni kellene hanem normálisan megmondani hogy igaz-e vagy sem"

Ha magadtól nem jössz rá, akkor sajnállak.

"dehát ilyen ez az ország..."

Ja, ilyen. Valaki hall valami orbitális marhaságot, és már terjeszti is, hogy 'állítólag...'.

2010. dec. 13. 15:49
 15/35 anonim ***** válasza:
50%
Tévedésben vagy én nem vagyok netnáci semmi bajom a zsidókkal,csak kérdeztem:láttatok már fizikai munkától leizzadt zsidót?aki mondjuk egy konyhán fekete mosogató.És üzenem:archiv felvételek most,hogy jönnek ide? mostanról fórumozunk nem?
2010. dec. 14. 12:38
 16/35 anonim ***** válasza:
95%

"állítólag a zsidók ismerik a rák ellenszerét és saját magukat beoltották míg másoknak nem engedik hogy a kezükbe kerüljön"

Állítólag holnap UFO-k szállják meg a Földet, és minden országot elfoglalnak, Izraelt kivéve.

2010. dec. 14. 12:42
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

"archiv felvételek most,hogy jönnek ide? mostanról fórumozunk nem?"

Nem kérdezted, hogy mikor, csak azt, hogy láttunk-e.

Az archív felvételekkel meg arra céloztam, hogy volt már olyan, amikor csoportosan munkába álltak, és olyan jól dolgoztak, hogy sokan azóta is abból élnek.

(Akinek füle van, az hallja)

2010. dec. 14. 12:52
 18/35 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. dec. 24. 19:30
 19/35 anonim ***** válasza:

"Tévedésben vagy én nem vagyok netnáci semmi bajom a zsidókkal,csak kérdeztem:láttatok már fizikai munkától leizzadt zsidót?aki mondjuk egy konyhán fekete mosogató.És üzenem:archiv felvételek most,hogy jönnek ide? mostanról fórumozunk nem?"

Izraelben szerinted egy darab zsidó származású kétkezi munkás sincs? Vagy, ha például itt látsz egy fizikai munkát végző embert, akkor miből állapítod meg egy fél pillantásból, hogy ő most zsidó vagy sem?

2010. dec. 24. 19:45
 20/35 anonim ***** válasza:
86%
BOLDOG KARÁCSONYT!
2010. dec. 24. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!