A zsidó és a magyar azért rivalizál egymással mert ők a két legokosabb nép a földön?
Az emberi primitívséggel van a baj!!!
Tisztelet a kivételnek.
Honnan vetted, hogy a magyar a legokosabb népek között van?
Ha megnézed, a legtöbb világhírű "Magyar" valójában zsidó.
én nem tudom, hogy a zsidó lenne-e a legokosabb nép a földön, de itt olvasgatva egyesek válaszait, az valószínűsíthető, hogy a magyar tuti nem.
Egyébként meg már miben meg mégis miért rivalizálnának egymással a zsidók és magyarok?
A klasszikus mondás most is igazolódni látszik, hülye kérdésre hülye válasz..
"Láttál már fizikai munkától leizzadt zsidót?"
Közel hatmilliót. Hahahaha...
"Valaki észrevette már, hogy akinek normális az élete annak semmi baja a zsidókkal?"
Nem, ilyet még senki sem tapasztalt. Viszont felmerül a kérdés mit nevezel normális életnek.
"csak kérdeztem:láttatok már fizikai munkától leizzadt zsidót?aki mondjuk egy konyhán fekete mosogató"
Igen láttam.
"Az emberi primitívséggel van a baj!!!"
Csak a tiéddel. :)
Hát így elsőre hatalmas baromságnak tűnik, de ha jobban megvizsgáljuk azt látjuk csokiság van a világban. Sok magyar (nem magyarul tudó zsidó) is mozgolódik a világban.
A legambiciózusabb nációk:
zsidók
kínaiak
japánok
magyarok
oroszok
talán franciák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!