Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelkiismeretfurdalást, taszító érzéseket hogy mulasszam el? Ti is éreztetek hasonlót?
Tudom, az én hibám, hülye voltam.
Nem először esett meg, igaz nem gyakran.
Nem a homoszexualitással van bajom!!!
Ha olyan partnerrel vagyok aki tetszik, passzol, akkor semmi negatívat nem érzek.
Néha megesik, ha épp nem találok mást és nagyon kanos vagyok, hogy találkozok olyannal aki nem jön be.
A jól fotózott vagy régebbi képein nem látszik, hogy a testalkata most milyen.
Ez volt a napokban is.
Tudom, mondhattam volna nemet és azt kellett volna.
Ettől is érzem magam külön rosszul.
Undort érzek és lelkiismeretfurdalást.
Nektek ha van hasonló, mikor múlik el mennyi idő után?
Idő nem is.
Inkább nem fekszek le olyannal aki nem tetszik, és igyekszek kialakítani fix partnert mert én is hajlamos vagyok így érezni.
Én meg azoktól érzek undort, akik nem tudnak nemet mondani,és utána itt nyivákolnak.
De a farka, vagy a luka hajtja...
Gondolom az volt a baj hogy volt egy 0,5cm zsírszövet a hasán,és a kockáit nem tudtad megfogni,emiatt undort éreztél igaz?
Vagy lenyírta a haját és nem volt 20cm ecset feje?
Igazad van, ennyiből nehéz eldönteni. Amúgy a melegségem már rég elfogadtam és ha nem ilyen eset történik semmi gondom.
2-es, neked is igazad van és én is általában erre törekszem, csak ha időnként becsúszik egy kaland, nem mindegy kivel.
3-as, mert talán te nem férfiből vagy és nem esik meg veled, hogy kalandozol? A kérdésből olvashattad, hogy nagyon nem az vagyok aki bárkivel elmegy és nem is gyakran csinálom.
Az undor szón elsőre felháborodtam, de végülis annyira nagyon nem tudok mert kicsit én is azt éreztem.
És nem nyivákoltam, hanem feltettem egy kérdést, hogy más hasonló esetben hogyan érez.
4-es, ki használt ki kicsodát?
Én nem mondom, hogy engem kihasznált amaz, de ha már mégis valaki kihasznált valakit, akkor inkább ő engem. Ha már így nézzük.
5-ösnek pedig, az ecsetfejet nem értem, de mi azzal a baj, ha normális testalkatú férfiak jönnek be?
Nekem a sportos, izmos tetszik vagy sportosan vékony. Kinek mi jön be.
Ha neked az elhízott vagy bármi formátlan, akkor feküdj le azzal!
Nekem meg amolyanok, ezért szoktam általában olyannal lenni.
Annyira nem volt elhízott ez a valaki persze, de volt felesleg rajta meg nem volt kellően férfias.
Miért ne érezzek tőle undort?
Szexuálisan!!!
Más helyzetben emberileg (ha kolléga vagy rokon, stb...) lenne lehet, hogy jóban lennénk, bajom biztos nem lenne vele.
De szexuális téren miért nem kéne?
Nem tudom neked ebben mi az olyan zavaró, nyilván nem te voltál ő.
En pont sportos vagyok és nem "formátlan". De az ilyen provakatív srácokat mint TE,kerülöm legyen akármennyire is helyes. Bar kinek mi a formátlan. Gondolom te egy IFBB fitness verseny győztes vagy, és már idén kvalifikálsz a mr.olympiára?
Ezt a lécet te se éred el amit felraktál.. Már unalmas hogy emiatt csak sírni jönnek erre a fórumra. Lejjebb kéne venni,kicsit kevesebb twink poreszt nézni.
Ha neked az provokatív, hogy válogatok, nem megyek el mindenkivel, amikor meg időnként sajnos megteszem (igen, az én hibám!!), akkor lelkiismeretfurdalást és undort érzek, akkor veled van a baj.
A lécet elég sokszor elérem, és minek adjam lejjebb, azért hogy ne csak egyszer-kétszer, hanem máskor is rosszul érezzem magam. Neked attól jobb lenne? Hát nem is ismersz!!
Külsőre szoktam magamhoz illőt találni, aki megfelel, az már viszont igaz, hogy tartósat vagy valamit ami több mint szex pokoli nehéz összehozni, fenntartani.
Azt javaslom válaszolj más kérdésekre és az írjon aki normálisan képes vagy akkor nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!