Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Amennyiben kipróbálom sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben kipróbálom sráccal akkor nincs visszaút és mindig akarom majd?

Figyelt kérdés
Vagy van aki csak 1x kipróbálta és kész?
2022. júl. 9. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Most is akarod már...
2022. júl. 9. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen nincs.

Ha kipróbálod, akkor már eleve hajlamod van.

Ha nincs hajlamod, akkor nem próbálod ki, fel se merül benned.

Ha pedig kipróbálod, akkor megtudod, hogy jó-e ez neked, aztán eldöntheted, hogyan tovább.

2022. júl. 9. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

A hajlamod attól nem fog megváltozni, ha kipróbálod.

Csak megtudod, hogy milyen irányultságú vagy, ha még eddig nem jöttél rá.

2022. júl. 9. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Van ilyen.
2022. júl. 9. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Mivel felmerült a kérdés benned, már nincs visszaút🤷‍♂️😝.

Heteró nem vagy, de elnyomhatod magadban míg bele nem őrülsz szép lassan,és tönkreteszed a körülötted élőket is.

Ez a mezítelen valóság!

2022. júl. 9. 13:28
 6/11 cseppszi ***** válasza:
100%
Sokféle ember van. Van aki fiatalon közösen masztizik a saját neméből egy baráttal, vagy barátnővel, aztán normáll hetero házasságba él és mindaddig amig rendben van az érzelmi és sexuális áélete , addig fel se merül újra benne, hogy de jó lenne megint a saját nemével. Megint mások 50-50%ba bisexek. Nekik kell ez is meg az is. Aztán vannak a romantikusak akik szerelmesek csak ellenkező nembe tudnak lenni de egy kóbor masztizás vagy dugás bármikor jöhet saját nemmel. Szóval nincs egyértelmü válasz a kérdésedre. Lehet csak 1* próbálod ki és kész és lehet rákattansz és máskor is kelleni fog. Végül az is számít milyen volt az első ? Kedves - szép emlék, vagy egy lelkiismeret romboló ami ráadásul még jó se volt . . .
2022. júl. 9. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyban függ attól, hogy milyen élményt szerzel. Előfordulhat, hogy azután "nincs visszaút" :D

Azonban ha rossz élménnyel gazdagodsz, akár az is előfordulhat, hogy utána már nem mersz/nem akarsz utána sráccal lefeküdni.

Erre nem lehet egy fix választ mondani, hogy mi lesz.

2022. júl. 9. 14:00
 8/11 anonim válasza:
2%
Én csak egyszer próbáltam ki évekkel ezelőtt, de megbántam mert azóta egyre jobban vágyom rá.
2022. júl. 9. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
a 7-es írta le a lényeget.
2022. júl. 9. 18:56
 10/11 anonim válasza:
100%
Sajnos én így jártam, jobb lett volna kihagyni.
2022. júl. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!