Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a félelmem?
Több oldalon is ismerkedek, így látok természetesen mindenféle embert.
Rólam annyit hogy 20 éves vagyok, túlsúlyos, így pontosan tudom, hogy sokaknak nem leszek az esete, ezzel nincs is probléma és nem is ez a kérdés.
A kérdésem az, hogy pl. van egy srác planetromeon, akivel beszélgettünk, kért képet és mondta, hogy Úristen nagyon tetszel, és ezután teljesen elöntött a szeretetével, hogy nagyon jó vagy aztán már a találkozót tervezi, mindent beígér, hogy kijön elém a vonathoz stb. aztán már azt kérdi hogy járunk e. Ez akkora nem is tudom... Félelmet okozott bennem, hogy mi van ha egy tömeggyilkos vagy bármi (tudom hogy hangzik) hogy lassan elkezdtem kevesebbet válaszolni, majd ő sem írt és én sem és megnyugodtam. Aztán most újra megtalált egy másik profillal, de elvileg véletlenül (eltelt 1 év legutóbb óta), megint képet kért megint elhalmozott mindenféle bókkal, megint talizni akart, de most hamarabb nem írt újra (nem én koptattam le és nem én nem írtam vissza, csak egy este elköszöntünk, majd nem írt utána már) ami persze megint megnyugtatott.
Még egy másik srác, ez badooról, ott van kint egyből arcképem így korrekten ismerkedek, és ott is volt egy férfi, aki mindenféle dícsérettel elhalmozott, de volt az arcában valami amitől féltem, olyan tipikus rossz arca volt, nem csúnya csak ilyen gyilkos arca, remélem értitek.
Na szóval ezek tudatában jogos, hogy félek, tényleg lehetnek ilyen rossz szándékkal ismerkedők akiktől tartok? Vagy csak szimplán túlgondolom és csak azért félek mert félni akarok?
Igen van bőven önértékelési problémám és magabiztosság hiányok, de ez nem lehet mindennek az oka, nem?
Kép alapján szerelmesnek lenni?
Ez elég hihetetlen, ne haragudj. Inkább szimpátia lehet, vagy megkívánás.
Én ia hasonlóan gondolkodtam (és még most is) az első randim elött. Mindig hallgattam a belső hangra, ha az azt mondta, hogy valami nem stimmel. Volt hogy a belsö hang miatt utasotottam el valaki, és igazam volt, mert kb rögtön elküldött melegebb éghajlatra, meg azt irta hogy egyedül fogok megvénülni és nem lesz aki megfogja nekem csak én... 😅 Mindezt azután hogy pár sort beszélünk ill. képet cserültünk. Volt valami a tekintetében ami elárulta hogy valami nem stimmel nála.
Én azt mondom, hogy nincs baj azzal, ha hallgatsz a belsö hangra, és csak olyannal vagy hajlandó találkozni, akinél ugy érzed hogy minden rendben.
Ja éa még annyi, hogy chatelj minél többet. Minél többet veszélteted, annál hamarabb derül ki, ha valami nem stimmel nála. Ha normális, nem lesz neki probléma ha kicsit többet kell beszélgetni. Elvégre ugyis ö is többet szeretne majd rolad tudni.
#7 köszi a tippet.
#8, nem mondom hogy nem férne rám egy pszichológus, de őszintén? Egy kovid után kinek nem?
Nem látok mindenkiben gyilkost, beszélgetek másokkal is természetesen nálunk nincsenek ilyen redflagek, csak ez a két esetnél villant fel bennem a vészvillogó, hogy tényleg túl szép hogy igaz legyen hogy ennyire eláraszt és megfullaszt az imádatával.
Ahogy olvasom itt te vagy a hunyó, találkoztál már egyáltalán valakivel?
Tudja róllad valaki hogy meleg vagy?
Akkor ki, is itt a kamukéró?
Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!