Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők!Jogos a félelmem?
Van egy barátnőm és kedveli az anális dolgokat, de úgy hogy ő nekem.
Szereti nyalni és ujjazni az ánuszom.
Saját bevallása szerint nem biszex, de egyébként meg minimum az.
Szerintem ezért is imádja ezt, mert így ki tudja élni a leszbi dolgiat, bár igaz, hogy nem punci.
Most előállt azzal, hogy szeretne vibrátort a fenekembe, esetleg meg is dugni felcsatolhatóssal.
Ez már nekem kicsit sok.
Legfőképpen azért, mert tudom, hogy kényelmetlenül érezném magam abban a szituban, hogy asszonyt csinál belőlem.
Illetve jobban zavar, hogy kiábrándul belőlem, mert hagyom.
Jogos a félelmem?
Attól hogy szereti neked ezeket csinálni még nem biszex.
Ha neked ez nem fér bele, soknak tartod vagy kellemetlennek akkor nem muszáj hagynod, mondd meg neki hogy neked ez nem pálya.
Ha ő ajánlotta neked ezt fel akkor nem fog kiabrandulni belőled, mert nyilván azért kéri mert izgatja.
Ez nem is félelem ezt forditot szerepjátékos szexnek hivják van aki ruhát is vesz fel egy növi melltartót vagy csak egy pólót vagy a lányok egy férfi inget vagy férfi alsó neműt és a férfi viselkedik nöként a nö pedig férfiként ne félj töle max szokatlan dolog ez neked ja és eben a szituációban férfi nyög aki a nö szerepet alakitja
Nyugi meg fogod szokni engedj a barátnödnek egy idö után élvezni fogod
Nem feltétlenül biszex, csak izgatja ha dominálhat. Ha neked ez nem tetszik, nem izgat csak mondd meg neki.
L
Ettől nem csinál belőled asszonyt jézusom..
Neked is olyan segglyukad van mint a nőknek, azt miért ne lehetne dugni?
Vagy csak az alap neked, hogy a nő hagyja magát seggbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!