Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez miért igy van a melegeknél?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért igy van a melegeknél?

Figyelt kérdés

Valahogy nem tudom megérteni, hogy miért divat a melegeknél, hogy folyamatosan mutogatják magukat , pl tiktok twitter stb … persze ez jó látvány már ha olyan is a pali, de nem értem ? A másik… miért nem olyan a legtöbb meleg, hogy rendes kapcsolatban él? Azt látom, hogy ez ezzel dug az azzal, de a pasija meg otthon van, vagy éppen az is mással dug, vagy 3-asba, konkrétan k…rnak mindenkivel… na meg az affektálás ?! A legtöbb meleg nyekereg.. dobálja magát, + dráma királynő farokkal a lába között ?! Ez pusztán csak érdekel.. szerencsére nekem már 5 éve egy normális kapcsolatom van a párommal, de ezeket rossz nézni amiket csinál a legtöbb meleg ( tisztelet a kivételnek, amit nem sokat látok)

Én is meleg vagyok mielőtt leoltanak hogy meleg gyűlölő :) 26/F

2022. jún. 30. 00:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit furcsa hogy melegként ennyire általánosítasz. Hetero insta sztárok ugyanúgy mutogatják magukat. Semmitől sem másabbak. Én is meleg vagyok és nem mutogatom miatt. Én pont amiatt szenvedek hogy nem találok párkapcsolatot olyan fiúval aki tetszik nekem és felfogásban normális. Felolem akar lehetnek ilyen "kiralynocis" pillanatai az sem érdekelne.
2022. júl. 3. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!