Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegeknek nehezebb társat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknek nehezebb társat találni?

Figyelt kérdés

Sikertelen heteróknak azt javasolják, hogy legyenek melegek. Az köztudott, hogy a pasiknál erősen megy a farokméregetés (szerencsére én nem vagyok ilyen fanatikus), és ezt kivetítik a nőkre. Aztán arra utalgatnak, hogy a homoszexuálisoknak nincsenek olyan nagy igényeik, oda elég a kis farok is. Többször voltam már itt a rovatban heteróként. Nincsenek meleg hajlamaim, de a saját tudásom, és látóköröm bővítése érdekében érdekel a melegek nézőpontja is.

Ha jól vettem észre, - bár talán tévedek - itt a rovatban elég sokaknak számít a farokméret. Jobban, mint a nőknek. Így, ha egy sikertelen, frusztrált heterórnak esetleg biszex hajlamai lennének, és a meleg közösségben próbálkozna, talán nőne az önbizalomhiánya.

Mit gondoltok?

2022. márc. 2. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Hát nézd melegeknél eléggé fontos a külső, jobban kipellengérezik egymást, jó pl én se járnék kövérrel, vagy túlsúlyossal, de pl izmos macival igen...
2022. márc. 2. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Heteró világban nem talál egy férfi magának senkit, meleg világban akkor teljesen esélytelen.

Magasabbak az igények.

Alkalmit könnyebben kap, ha aktív és tökös, de akkor csajt is tudna magának akasztani🤷‍♂️

Passzív kisfius testalkattal meg max 25éves korig Könyen talál, utána már nem kelendő.

Heteróknak könyebb.

2022. márc. 2. 15:34
 3/12 A kérdező kommentje:

Meglepő válaszok.

Nem gondoltam volna, hogy a meleg közösségben ilyen magasak az igények.

2022. márc. 2. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én bőven letagadhatok, viszont emiatt nem mondom azt 30 évesen, hogy 18-20 vagyok, legalább is pár éve volt, hogy elkérték a személyimet, de mondjuk nem romboltam magamat olyan mértékben....
2022. márc. 2. 16:06
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem alkalmi kapcsolatot könnyebb, viszont tartós, komolyat jóval nehezebb. Legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom.
2022. márc. 2. 16:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Saját magamból kiindulva igen, elég nehéz. Mármint komoly kapcsolatot.
2022. márc. 2. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak komoly kapcsolatot tudok elképzelni,de izmossal vagy tipikus szép sráccal egyáltalán nem.

Mindig is az egyszerű kinézetű és viselkedésű embereket preferáltam.

2022. márc. 2. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először tapasztaltam meg, hogy milyen a homi világ, akkor eléggé pofán ütött. Még kis naivan magamból kiindulva azt gondoltam, hogy mivel nehezebb a helyzetünk(persze ki hogy fogja fel), ezért jobban összetartanak ezek az emberek. Hát k*rvára nem így van. De nem csak párkapcsolatban, hanem alapból sem. Melegek jobban ítélkeznek, mint a heterok általában. :D Vannak nyilván mindig kivételek, de ez az ország valami botrányos. De ez összeségében kimondható az egész társadalom mentális egészségére. Agymosás ráférne az egész népességre, mert olyan torz a gondolkodás, hogy már attól sz*r kedve lesz az embernek, ha ránéz mások búvalb*szott pofájára. Sokan a melegek között alapból titkolóznak, amely által nem merik bevállalni a következményeket, túl sok idő és energia pazarlásnak tartják a párkapcsolatot, mert folyamat titkolózni kell. Ezért érdemes olyat választani, akiről tudják nagyjából. Azok, akik titkolóznak, azok sosem lesznek boldogok, csak egyenes úton haladnak a süllyesztőbe. A környezetnek és a társadalomnak való megfelelési kényszer tönkre teszi a személyiség fejlődést. Ez heterokra is ugyanúgy igaz. Meg kell tanulni elengedni másokat és csak azoknak a véleményére adni, akik hitelesek egy adott témában. Többi az meg kuka. Szóval összeségében igen, nehezebb nekünk párt találni, mert legtöbbünknek rohadt torz a gondolkodása. Rengetegen le vannak ragadva gyerekek szintjén. Illetve először mindenkinek saját magának kell boldognak lennie, különben mással sem lesz az. Boldogságért mindenkinek meg kell dolgozni, ez egy belső munka. Más sosem fogja ezt megadni. Amint valaki eléri azt szintet, hogy nem másokat okol a problémáiért, szeretné saját magát fejleszteni, segíteni saját magán, azok boldogok lesznek hosszútávon. A többi az meg savanyú lesz, mint a társadalmunk többsége.
2022. márc. 2. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Annak sem könnyű, aki felvállalja, vagy tudják róla.

Magamból kiindulva, tudják is,fel is vállaltam,egyutt is éltem párommal,nem volt ebből sosem gondom.

Talán annyi,hogy a monogámia és a hűség, ami necces, nekem eddig ez okozta a kapcsolataim végét mindig, és nem én voltam a hunyó.

Sosem titkolóznék,mert nem lehet illegalitásban élni nyugodtan. De így sem könnyű az ismerkedés, pártalálás.

2022. márc. 2. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Válogatós vagyok,magasan van az a bizonyos léc nem kicsit, de soha nem okozott gondot ismerkedni!

Mindez annak ellenére,hogy szinte soha nem fedtem fel előre ,hogy mekkora is a nem kicsi farkam!

Ha kérdezték kitértem előle,vagy bedobtam ha az a lényeg akkor inkább ne is folytassuk...

2022. márc. 2. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!