Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknek nehezebb társat találni?
Sikertelen heteróknak azt javasolják, hogy legyenek melegek. Az köztudott, hogy a pasiknál erősen megy a farokméregetés (szerencsére én nem vagyok ilyen fanatikus), és ezt kivetítik a nőkre. Aztán arra utalgatnak, hogy a homoszexuálisoknak nincsenek olyan nagy igényeik, oda elég a kis farok is. Többször voltam már itt a rovatban heteróként. Nincsenek meleg hajlamaim, de a saját tudásom, és látóköröm bővítése érdekében érdekel a melegek nézőpontja is.
Ha jól vettem észre, - bár talán tévedek - itt a rovatban elég sokaknak számít a farokméret. Jobban, mint a nőknek. Így, ha egy sikertelen, frusztrált heterórnak esetleg biszex hajlamai lennének, és a meleg közösségben próbálkozna, talán nőne az önbizalomhiánya.
Mit gondoltok?
Heteró világban nem talál egy férfi magának senkit, meleg világban akkor teljesen esélytelen.
Magasabbak az igények.
Alkalmit könnyebben kap, ha aktív és tökös, de akkor csajt is tudna magának akasztani🤷♂️
Passzív kisfius testalkattal meg max 25éves korig Könyen talál, utána már nem kelendő.
Heteróknak könyebb.
Meglepő válaszok.
Nem gondoltam volna, hogy a meleg közösségben ilyen magasak az igények.
Én csak komoly kapcsolatot tudok elképzelni,de izmossal vagy tipikus szép sráccal egyáltalán nem.
Mindig is az egyszerű kinézetű és viselkedésű embereket preferáltam.
Annak sem könnyű, aki felvállalja, vagy tudják róla.
Magamból kiindulva, tudják is,fel is vállaltam,egyutt is éltem párommal,nem volt ebből sosem gondom.
Talán annyi,hogy a monogámia és a hűség, ami necces, nekem eddig ez okozta a kapcsolataim végét mindig, és nem én voltam a hunyó.
Sosem titkolóznék,mert nem lehet illegalitásban élni nyugodtan. De így sem könnyű az ismerkedés, pártalálás.
Válogatós vagyok,magasan van az a bizonyos léc nem kicsit, de soha nem okozott gondot ismerkedni!
Mindez annak ellenére,hogy szinte soha nem fedtem fel előre ,hogy mekkora is a nem kicsi farkam!
Ha kérdezték kitértem előle,vagy bedobtam ha az a lényeg akkor inkább ne is folytassuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!