Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A passzív melegeknek/biszexekn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A passzív melegeknek/biszexeknek nehezebb a tükörbe nézve magukat férfiként elfogadni?

Figyelt kérdés

Megismertem a neten egy srácot akkor még csak alkalmira két hónapja, aki kiderült itt lakik pár utcára tőlem. Én 23 vagyok, már albiban lakom, lakótársam sokszor nincs itthon; ő 19, a családjával él.

Sokszor átjár a közelség miatt szexelni és a csodás kefélések mellett beszélni is szoktunk és tegnap egy üveg bor mellett arról beszélt, hogy nem érzi magát férfinak sokszor, mert azt szereti ha megdugják és nem azt ha ő dug meg valakit. Mondtam neki hogy ez hülyeség, de mondta hogy emiatt bizonytalan és sokszor nem érzi férfinak magát, hogy ő az akit seggbe dugnak.

Te akitt már dugtak meg, volt ilyen hogy emiatt férfiatlannak érezted magad hogy "nőként" használ egy másik férfi? Erről a srácról és a gondolatáról mit gondolsz?

23/f, biszex

2017. jún. 9. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Kevésbé nem érzem e miatt férfinak magam, bár én nem is szeretem ha férfinak mondanak, mert én srácnak tartom magam, számomra a férfi szóban van egy ilyen rossz attitűd.
2017. jún. 9. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem azt kéne megkérdezned tőle, hogy ő amúgy szereti, hogy így bánnak vele "nőként" és megdugják? Ha azt mondja igen, akkor én azt mondanám neki, hogy fogadja el magát ilyen fiúnak. Ha neki ez tetszik, ez teszi boldoggá, akkor ő egy ilyen fiú, de fiú. Én amondó vagyok, hogy az ilyen passzív fiúcskák szívesen nézegetik magukaz a tükörbe, ési aktívok is szívesen gyönyörködök egy vékony, szőrtelen, formás SRÁC-ban, aki nekem attól még fiú, hogy én dugom meg őt. Ha lány lenne nem szexelnék vele, különben nem lennék meleg. Ezt a beöltözéses dolgot én pl. soknak tartom, nekem ilyet fiú ne csináljon, mert az nem férfias. Ha ilyen típusú az illető, részemről csak annyi az elvárásom, hogy ne legyen lányos, nyafka és attól hogy lányos az alkata még viselkedhet fiusan. Bár ugye itt talán az se mindegy, hogy meleg e vagy biszex az illető, akiről beszélünk, mert ha biszex, akkor talán jobban zavarhatja, mert ugye egy dolog hogy a pasiknak bejön a teste mert olyan amilyen (pl lányos, vékony, buborékpopsi, szőrtelenség, babaarc stb.), de lehet fél attól, hogy így a csajoknál kevesebb az esélye. Na így már talán nehezebb az ügy, de ha ő ilyen akkor ilyen. És kedves kérdező, neki ott vagy te, akivel amúgy mint olvasom,ki tudja élni a vágyait, másnak még ez se adatik meg, csak sóvárog, hogy milyen akarna lenni, ha ő dönthetné el, hogy milyen legyen, és még partnere sincs... :D nem tom segítettem e valamit...
2017. jún. 9. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Nem, semmiféle önértékelési gonddal nem küzdök emiatt. Inkább úgy tekintek magamra, mint aki az átlag férfinál többet tud kihozni a testéből, ill. jobban ismeri azt, képes felfedezni olyan funkcióit is, amiket sokan nem ismernek.
2017. jún. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!