Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél létezik igazi szerelem vagy mindenki csak a szexre megy?
Mivel mindket fel pasi, igy nagyon nehezen :) nem arrol hiresek a ferfiak hogy a dugason kivul mas is szamit nekik
Te vagy az egyik kivetel,de mivel a masik is ferfi..haat :))
Létezik igen
Nekem Alkalmibóllett
Középkorú vagyok, több kapcsolattal a hátam mögött.
Többször hittem, hogy megtaláltam a boldogságot, a szerelmet.
Rosszul hittem, már én sem tudok hinni.Csak a realitások , más semmi.
Reménykedni lehet, de ...na mindegy.
53/Bpest
Természetesen van. Annyi az egész, hogy hasonló gondolkodású embert kell keresni és máris nem lesz probléma. A többi az már rögtön kuka és nem kell velük felesleges köröket futni, hanem rögtön az elején dobni kell őket. Még akkor is, ha szimpatikus. A probléma inkább az, hogy az emberek nem fogják fel, hogy hogyan kell harmóniát kialakítani. :D De ez így globálisan probléma, mivel alaptudás hiány van. Heterok sem különbök, nehogy azt higgyétek. Harmóniát csak hasonló gondolkodású emberrel lehet kialakítani. Tehát mondjuk egy vallásos és egy nem vallásos biztos, hogy nem fog hosszútávon kijönni egymással. Vagy aki mondjuk a tudományban hisz, ellenben a másik, aki jósoknak, meg egyéb marahaságoknak, csillagképeknek, stb. Örök konfliktust szülnek az ilyenfajta ellentétek. Aztán valaki húzza ezt évtizedekig. Azt se gondoljátok, hogy akik 10-20 év válnak szét, azok boldogok voltak bármeddig is. Mert nem, csak tűrték egymás f*szságait, míg el nem múlt a szerelem és mertek is dönteni a kilépés mellett. Mert legtöbben még mindig a társadalomnak felelnek meg, ami megintcsak az egyik legrosszabb irány, de hát majd tanulnak a pofonokból. A korkülönbség is nagyon fontos, akármennyire is nem szeretik ezt sokat elfogadni. Tehát harmónia csak olyan között fog kialakulni, akik nagyjából 1 generációba tartoznak. Már alapból az egy konfliktus, hogy a generációk nem értik meg egymást(ami teljesen normális), ezért ez összezárva, hosszútávon megintcsak nem működik.
Azért kicsit más valakivel együtt élni, meg csak szimpla ismerősnek lenni. Ott beleférnek nagyobb nézeteltérések is, de mégsem mérgezitek egymást a nap 24 órájában. Szóval összeségében jobb tudatosan élni és tudatos döntéseket hozni és amint érzi az ember, hogy ez nem fog működni, nem fogom elfogadni ezt meg azt, akkor kuka és pá. Nem pedig belemenni feleslegesen, mert a legtöbben ezt teszik. Sok a magányos ember, ami megint probléma, mert aki emiatt keres maga mellé valakit, az sem sosem boldog. :D Szóval az megint egy rossz irány. Előbb magát kéne mindenkinek rendbe tenni, aztán találnának normális embert.
Szerintem van, de nem mindenki fogja megtalálni, ugyan úgy ahogy hetero kapcsolatok egy nagy része sem igaz szerelem.
Mindkét félnek küzdenie kell a kapcsolatért és nem csak a párod felé kell hogy elvárásaid legyenek, hanem magad felé is.
Ha csak a szex érdekel és nem vagy képes a farkad a nadrágodban tartani, akkor nem fogsz hosszú távú szerelmi kapcsolatot fent tartani.
Ha a külsőségek érdekelnek csak akkor megint csak zátonyra fog futni a kapcsolat, mert mindig lesz szebb és jobb.
Szerintem balansz is fontos a két fél között, a kapcsolatban nem csak az egyik vagy a másik félnek kell a döntésekben részt venni.
Hasonló gondolkodású embert csak úgy lehet keresni, vagy megismerni,hogy több és hosszabb találkozásokból áll egy ismerkedés.
Na itt botlik meg a dolog, mert személyesen ma már nem nagyon akarnak ismerkedni, csak neten, vyberen,chat-eken, stb.
De még ha van több találkozás is,akkor sem derül ki sok minden,egyszerűen nincs mód rá, mert egy kapcsolatban hoz ezt azt az élet és azt akkor kell megoldani.Közösen !
Ez is probléma, mert sokan alárendeltek akarnak lenni, sokan dominánsak, nemcsak testiségben !
Így már eleve nem lehet a "balanszot " kialakítani.
Az pedig, hogy alkalmiból lesz szerelem, kapcsolat, szerintem ezerből egy van.De örülök, hogy ilyet is olvashattam .
És bizony 95% arra megy ami változik, ez pedig a kinézet, a külsőség.A belső, az emberi mivolt, a hozzáállás, a lélek az nem változik. És ez a döntő.
Sokat ér valaki egy izmos, dekoratív fiatallal, ha az egy rideg,önző vagy másokat kihasználó. Mert ugye, a fiatalság garancia mindenre...
Sztem alapból külön kéne választani a szexuális preferenciát, azaz hogy valaki "passzív" vagy "aktív" attól hogy a kapcsolat maga hogy megy.
Szerintem nagyon egészségtelen ha a kapcsolatban magában valaki alá vagy fölé rendeli magát a másiknak mert nagyon nagy az esély arra hogy egy gyorsan eszkalálódó visszaéléshez fog a dolog vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!