Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél létezik igazi szerelem vagy mindenki csak a szexre megy?
Alkalminak indult és mindent elsöprő szerelem lett,pedig màr nrm voltunk tinédzserek!
42/48
Én még kissé fiatal vagyok az ismerkedéshez. Kedvem és igényem lenne már rá, de sajnos egyetemig nem igazán van rá lehetőségem.
Egyébként, én kizárólag csak hosszútávú kapcsolatot keresnék. Tudom, hogy a korosztályomban ez nem túl gyakori, de én szerelemre, érzelmekre, kölcsönös tiszteleten alapuló szeretetre vágynék, nem szexre egy ismeretlennel. Szerintem az utóbbit nem is élvezném.
Én is úgy voltam vele, hogy nincs.
Aztán egyre több meleg párt ismertem meg, nem neten, személyesen.
Sok embernél (nemcsak melegeknél, heteróknál is), úgy indulnak neki a társkeresésnek, hogy azért keresnek valakit, hogy boldoggá tegye őket, na itt a gond.
Először egyedül is boldognak kell lenned, a társ az csak kiegészít.
Eddig csak olyan meleg párokat ismertem, akiknél max 2 év volt a kapcsolat.Ennyi volt a 25 évesnél,de ennyi volt a 49 évesnél is. Egyik sem bírta ki,hogy szebb, újabb pasit ne szedjen fel.
És tudok három kapcsolatról,ahol még az egy évet sem érte meg, pedig mind az évszázad szerelmének indult.
Erősen elgondolkodtam, érdemes-e ismerkedni ....Mert én magamban is jól elvagyok, nem mondom, hiányzik hogy megosszam az életem valakivel, de nem akárkivel és nem bármi áron.
De az ilyen lobogó,halálos szuper szerelemben nem hiszek, sem nálunk melegeknél, sem a heteroknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!