Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért igy van a melegeknél?
Valahogy nem tudom megérteni, hogy miért divat a melegeknél, hogy folyamatosan mutogatják magukat , pl tiktok twitter stb … persze ez jó látvány már ha olyan is a pali, de nem értem ? A másik… miért nem olyan a legtöbb meleg, hogy rendes kapcsolatban él? Azt látom, hogy ez ezzel dug az azzal, de a pasija meg otthon van, vagy éppen az is mással dug, vagy 3-asba, konkrétan k…rnak mindenkivel… na meg az affektálás ?! A legtöbb meleg nyekereg.. dobálja magát, + dráma királynő farokkal a lába között ?! Ez pusztán csak érdekel.. szerencsére nekem már 5 éve egy normális kapcsolatom van a párommal, de ezeket rossz nézni amiket csinál a legtöbb meleg ( tisztelet a kivételnek, amit nem sokat látok)
Én is meleg vagyok mielőtt leoltanak hogy meleg gyűlölő :) 26/F
Mikor volt párkapcsolatom, ráadásul rendben volt benne minden, akkor sosem nézegettem senkit, nem érdekelt más viselkedése.
És most,hogy pár éve nincs,még ennyire sem érdekel más melegek kinézete,vagy viselkedése.
Az érdekel majd,akivel ismerkedem,vagy párom lesz.A többi hidegen hagy,főleg az ilyen nyekergős cuncimókusok,drámakirálynők.
"A legtöbb meleg nyekereg.. dobálja magát"
Nem, a legtöbb meleg teljesen normálisan viselkedik. Van kevesebb, mint 10%, akire ez igaz lehet, de miért foglalkozol idegenek hanghordozásával és mozdulataival? Ártottak neked valamivel? Miért kellene minden melegnek úgy viselkednie, ahogy te elvárod, és miért nem élheti úgy az életét mindenki, ahogy neki jólesik?
Van egy elmélet és szerintem sok esetben igaz is.Általában az irritál másokban, amit mi nem tudunk megtenni, vagy nem tehetünk meg...
Nem biztos, hogy ez mindig így van, de sok esetben már láttam beigazolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!