Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg srácok bennetek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg srácok bennetek nem okoz kissebbségi komplexust a sok TikToker, stb aki jól néz ki?

Figyelt kérdés
Tehát nem érzitek kevésbé jónak magatokat? Hogy dolgoztok ezen?
2022. jún. 13. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Ezekre (a külsőségekre) inkább a kis cicafiúk gerjednek... A kockás hasra,felnyalt hajra. Nekem is kockás hasam van és sportos testalkatom,mert már hosszú évek óta edzek.. ÉS??? NEM NAGY ÜGY...

A 15-23 éves korosztály,de azért van kivétel.

Én is 23 vagyok,de engem nem hoznak lázba a tiktokos és más modell srácok.. Kissé önimádók,és beképzelt némelyik a semmire.

Elég gáz hogy sokan ilyen magasra teszik azt a bizonyos lécet ismerkedéseknél is, holott ők sem rendelkeznek ezzel,és akinek már nincs meg a hat kockás hasa,ecset haja,karakteres arca, azt már automatikusan rondának könyvelik el... Ezzel meg akár elég mély lelkitraumát is okozhatnak másnak..

MINDENKIBEN VAN VALAMI VONZÓ! UTÁLOM HA VALAKI A KÜLSŐSSÉGE MIATT CSESZTET MÁST...

2022. jún. 14. 01:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es válaszoló leírta azt, amit szerettem volna elmondani.

Az utolsó, nagy betűs mondatát pedig jó lenne, ha sokan figyelembe vennék és mélyen elgondolkodnának rajta !

Már nem vagyok huszonéves,de örömmel látom,hogy vannak,akik nem a kirakatot nézik, hanem mélyebbre látnak és így is éreznek !

2022. jún. 14. 05:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten élek úgy hozta a szerencse jó pár celebet látok hétköznap, filter, smink, különböző szivacsok mind a fiúknak mind a lányoknak hogy nincs kitömve a farkuk vagy a popsijuk mellük. stb.

És jó pár celebet szinte meg se ismerni, élőben semmi extra.

Egy stáb dolgozik még egy egyszerű tik-tok videón is.

2022. jún. 14. 06:55
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Motiválnak, hogy hasonlóan jól nézzek ki, mint ők. Szokták is mondani, hogy különleges és modell arcom van. Gondolom ezért nem rengeti meg az önbizalmam a tiktok insta kombó, mert tudom, hogy nem vagyok csúnya. Ugyan vékony vagyok, de nekem tetszik így. :)
2022. jún. 14. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fuckofftiktok
2022. jún. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!