Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg srácok bennetek nem okoz kissebbségi komplexust a sok TikToker, stb aki jól néz ki?
Ezekre (a külsőségekre) inkább a kis cicafiúk gerjednek... A kockás hasra,felnyalt hajra. Nekem is kockás hasam van és sportos testalkatom,mert már hosszú évek óta edzek.. ÉS??? NEM NAGY ÜGY...
A 15-23 éves korosztály,de azért van kivétel.
Én is 23 vagyok,de engem nem hoznak lázba a tiktokos és más modell srácok.. Kissé önimádók,és beképzelt némelyik a semmire.
Elég gáz hogy sokan ilyen magasra teszik azt a bizonyos lécet ismerkedéseknél is, holott ők sem rendelkeznek ezzel,és akinek már nincs meg a hat kockás hasa,ecset haja,karakteres arca, azt már automatikusan rondának könyvelik el... Ezzel meg akár elég mély lelkitraumát is okozhatnak másnak..
MINDENKIBEN VAN VALAMI VONZÓ! UTÁLOM HA VALAKI A KÜLSŐSSÉGE MIATT CSESZTET MÁST...
A 11-es válaszoló leírta azt, amit szerettem volna elmondani.
Az utolsó, nagy betűs mondatát pedig jó lenne, ha sokan figyelembe vennék és mélyen elgondolkodnának rajta !
Már nem vagyok huszonéves,de örömmel látom,hogy vannak,akik nem a kirakatot nézik, hanem mélyebbre látnak és így is éreznek !
Budapesten élek úgy hozta a szerencse jó pár celebet látok hétköznap, filter, smink, különböző szivacsok mind a fiúknak mind a lányoknak hogy nincs kitömve a farkuk vagy a popsijuk mellük. stb.
És jó pár celebet szinte meg se ismerni, élőben semmi extra.
Egy stáb dolgozik még egy egyszerű tik-tok videón is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!