Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkaphattam valamit orál után vagy csak véletlen? (Többi lent)
Sziasztok!
Tegnap este leszoptam egy 17 éves haveromat, számba is élvezett.
Ma pedig elkezdett fájni a torkom.
Nem volt mélytorkozás sem.
A srác tegnap jött meg osztálykirándulásról, elvileg ott is leszopta egy kis srác. Elvileg ő nem panaszkodott semmiről.
Valamit elkaphattam vagy ez csak teljesen véletlen és valahol megfázhattam, elkaptam valami vírust?
Köszi a segítséget, holnap megyek orvoshoz is.
F/21
Nekem is ugyanez volt pár hónapja, akkor itt mindenki előkészített, hogy HIV meg szifilisz meg hogy idióta vagyok.
Ugyanez volt, fájt a torkom, mef pár napra rá kiütéses lettem.
A magyarázat. A torkom érzékenyebb és ez a lúgos sperma kicsit megkente majd a májam is tulreagálta a dolgot (nyílván az orvos szakszerűbb magyarázatot adott, de azzal nem kell untassalak).
Szóval ne félj, eleve nagyon kevés esély van orállal elkapni bármit és ez csak egy egyszerű érzékenység.
Anno egy szakembertől olvastam, hogy van olyan,hogy kvázi "csókbetegség"! Ami kb annyit takar, hogy mindenkinek a szájában van egyfajta bacilus tenyészet normál egészséges esetben is, ami sokszor teljesen eltérő különféle egyedeknél. Es az első alkalommal ha csókra stb kerül a sor akkor ez átjut egyikből a másikva és kisebb betegséget is okozhat.
Amúgy jó dolga van a srácnak cumizzák a kiránduláson, majd hazajön és itthon máris kapja a következőt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!