Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elkaphattam valamit orál után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkaphattam valamit orál után vagy csak véletlen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este leszoptam egy 17 éves haveromat, számba is élvezett.

Ma pedig elkezdett fájni a torkom.

Nem volt mélytorkozás sem.

A srác tegnap jött meg osztálykirándulásról, elvileg ott is leszopta egy kis srác. Elvileg ő nem panaszkodott semmiről.

Valamit elkaphattam vagy ez csak teljesen véletlen és valahol megfázhattam, elkaptam valami vírust?

Köszi a segítséget, holnap megyek orvoshoz is.

F/21

2022. jún. 12. 22:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek, azért ez megnyugtatott most.

Kicsit aggódtam hogy biztos valaminek az előjelei.

Igen a srác nagyon bejön mindnekinek, nagyon fullos es cuki.

2022. jún. 13. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Én is szívesen leszopnám a srácot:)
2022. jún. 13. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, nem lesz bajod !

A kis srácot irigylem, hogy egy fullos srácot kapott kicsiként !

Az nagy élmény lehetett.

2022. jún. 13. 23:56
 14/17 anonim ***** válasza:
13%

Kíváncsi lettem erre így rá kerestem neten angolul és ezt dobta ki:

"A Sore Throat might mean that a person is suffering from Syphilis, Gonorrhea, Herpes, or Chlamydia. Almost all of these infections lead to developing throat infections after engaging in Oral sex."

Szóval ha neki nem fájt egyáltalán a torka és senkinek sem akivel kontaktusba voltál, akkor én minél hamarabb felkérésénék egy orvost.

2022. jún. 15. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom neked nincs meg az a valóságon alapuló mém, hogy "rákeresek valamilyen betegségre neten... Megfogok halni."

Ne ijesztd már el, egyszerűen érzékeny a torka és kész, biztos majd pont egy 17 éves fiú lesz szifiliszes, azért ennyire ne legyünk már félősek...

2022. jún. 15. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Torok chlamdyat meg gonorrheat eszre lehet venni, mert gennyedzik, feher foltok vannak es a nyelv is lepedekes. Szifilisz pedig tudtommal sebet, foltokat okoz a boron. Raadasul ezeknek a betegsegeknek is kell 1-2 het, amig tunetet okoznak. Nem kell minden kis dologra a legrosszabbat gondolni, ez olyan, mintha fejfajasra azt irna a webdoki, hogy agydaganatod van. Persze, ha ugy erzed rizikos szemellyel talalkoztal, vagy nem vedekeztetek, mindenfelekeppen csinaltass tesztet egy ablakperiodusnyi ido elteltevel.
2022. jún. 15. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
14: Én írtam, hogy gyakran begyullad a torkom amikor új sráccal vagyok, (vagy neki lesz valami nyavalyája, nekem meg semmi bajom). Rendszeresen járok (teljes) szűrésre, ha szükséges egy évben többször is. Még SOHA nem voltam pozitív egy STD-re sem. Az, hogy lehet annak is a tünete nem jelenti azt hogy általában annak a tünete. Mint írtam legtöbbször semmi köze az STD-hez, hanem adenovírus, influenza, streptococcus vagy egyéb bakteriális fertőzés aminek bárki tünetmentes hordozója lehet. Fontos a rendszeres szűrés, de azért nem kell minden torokgyuszi után kétségbeesve orvoshoz rohanni.
2022. jún. 15. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!