Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg srácok bennetek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg srácok bennetek nem okoz kissebbségi komplexust a sok TikToker, stb aki jól néz ki?

Figyelt kérdés
Tehát nem érzitek kevésbé jónak magatokat? Hogy dolgoztok ezen?
2022. jún. 13. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt igazából a hetero srácokat belefoglva is kérdezheted. De ugyanez megjelenik a nők esetén is, hány gyönyörű modell van, a valóságos átlag meg ettől messze.

Én azért kicsit irigy vagyok néhányra, de sokat nem lehet tenni. Azt kell elfogadni, ahogy kinézünk. Illetve ezen javítani kis edzéssel, diétával.

2022. jún. 13. 18:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kicsit igen, vagyis mindig diétázok miattuk, hogy olyan legyek, mint ők :)))
2022. jún. 13. 18:38
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon is sajna...
2022. jún. 13. 18:45
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Kis buták, verjétek ki ezt a fejetekből úgy vagytok tökéletesek ahogy vagytok <3
2022. jún. 13. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, hogy mik ezek, nem hallottam róluk
2022. jún. 13. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:
99%

Nem használok TikTokot (24 vagyok, nem öreg - csak nem érdekel).

Az se érdekel más hogy néz ki, hogy őszinte legyek. A kinézet csak külsőség.

2022. jún. 13. 20:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát volt már jó pár olyan pl. magyar TikTokon helyes csávó akivel találkoztam már személyesen is és úgy nem voltak annyira nagy számok. Gondolom ugyanez a helyzet a külföldiek nagyrészével is.

Rengeteg filtert használnak a videókon, konkrétan már semmit sem lehet elhinni abból amit TikTokon látsz.

2022. jún. 13. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Én közel sem nézek ki úgy mint a Tiktokon a kigyúrt srácok, vékony vagyok. Viszont elégedett vagyok magammal és emiatt sosem volt bennem egy ilyen kissebbségi érzés.

Viszont az előző páromnak rossz érzése volt ettől, mert magához hasonlította. De továbbra is nézte őket ugyan úgy :D

2022. jún. 13. 21:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szintén nem használok tiktokot, 23 vagyok. Nem tudom milyen 'jó pasik' vannak fent. De szerintem addig jó, mert azt a csöppnyi önbizalmam is elvenné :D

23f-m

2022. jún. 13. 21:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjál már ezzel a tiktokon tátikázó önelégült nyomikkal. Az mi már baszki?😂 Kisportolt vagyok, de szom nem dobálná ott magát, feszengve csak mert szálkás vagyok. Nem használok közösségi oldalakat, társkeresőt sem.(A gyk annak számít?🤨😂) Így is sok haver, barát, ismerős van.
2022. jún. 14. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!