Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A magyar LMBTQ szervezetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar LMBTQ szervezetek miért nem tesznek semmit a romák kirekesztése ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor tapasztalom hogy meleg romaként a magyar melegek nem fogadnak el. Sokszor szinte nyilt rasszimusba ütközök... :(

2022. jún. 1. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Miert foglalkozna egy nemi identitasokat lefedo szervezet etnikumhoz kapcsolodo problemakkal?
2022. jún. 2. 00:20
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
Épp eleget küzdöttek az ilyesféle és mindenféle szervezetek a nyomorultabbak, kirekesztettebbek érdekében a fennállókkal szemben, akik az efféle szervezeteket meg a fél országot beletaposták a földbe. Mit tett a cigányság? 80%-uk elrohant rászavazni ezekre a földbetaposó állatokra, (tessék csak megnézni ezeket a zsákcigányfalvas körzeteket), hogy még jobban földbe taposhassák az ilyen szervezeteket! Hát erre azért már nehéz gombot varrni... Ne is várja senki, hogy ezek után bármiféle jogvédő szervezet valaha is még udvarolni a cigányság felé.
2022. jún. 2. 01:05
 13/17 Béla211 ***** válasza:
97%

Én nemtudom lehet nekem volt szerencsém, de nekem 80% ban volt jó tapasztalataim romákkal és 20 % ban nem. És azt vettem észre velük kapcsolatban, ha nem ferde szemmel nézzel rájuk és nem rögtön elitéled őket akkor pozítívaban fognak hozzád állni mint akiből zsigerből megy feléjük az utálat.

Aki meg így a cigányságot egy halmazba helyezi és mindegyikre azt mondja, hogy ilyen vagy olyan az sajnos rasszista.

Úgyan úgy rasszizmus mint mikor az osztrák boltos kiírja, hogy magyar ne lopj. Amúgy úgy tudom ezek a szervezetek hangsúlyozák, hogy minden kit egyenlő bánás mód illet meg. Szexuális beálittotságától és etnikai hova tartozásától függetlenül. De ügye a fókusz náluk a más szexuális beállítottságúak problémáival foglalkoznak főleg. Van mostanában éppen elég dolguk sajnos. Azért azt sajnálom, hogy alapból sok ember elitél téged csak azért, mert cigány vagy. Főleg egy olyan csoport akit szintén sokan el itélnek csak azért, mert más nemhez vonzodunk mint az átlag.

Kitartás és fel a fejjel. Megtalálod majd azokat az embereket akik nem itélnek el a származásod miatt.

2022. jún. 2. 07:24
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Itt az az alapvető probléma, hogy te azt hiszed, hogy csak azért, mert meleg vagy, egy olyan közösség tagja vagy, akiknek feltétel nélkül kötelező elfogadniuk téged. Én pl tagként ezét nem támogatom a mozgalmakat, a szivárványos zászlót, stb, mert a tagjai pont ugyanolyan emberek, mint a heterok, pont ugyanolyan előítéletekkel, intoleranciával. Nevetségesnek tartom az elfogadásért kampányolni úgy, hogy láthatóan ők sem elfogadóbbak. Ezen neked kell egyedül túllépned. Akinek nem kellesz, azzal ne foglalkozz, ne sajnáltasd magad. Ennél kevesebbért is rekesztettek már ki embereket (pl nálunk anno suliban egy kancsal lányt).
2022. jún. 2. 09:40
 15/17 anonim ***** válasza:
96%
Volt rá példa, hogy foglalkoztak roma kérdéssel is, nem egyszer láttam ilyen témájú fórum beszélgetéseket is, de filmfesztivált mikor szerveztek akkor is bekerült egy ilyen vicces cseh meleg romákról készült film....
2022. jún. 2. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:
95%

Nekem soha nem volt rossz tapasztalatom roma sracokkal. Igaz, en muvelt, ertelmesegi csaladbol szarmazo romakat ismerek es nem telepen, melyszegenysegben felnott sracokat

Amugy gondolom az LMBT szervezetek ugy vannak vele, hogy eppen eleg nekik a sajat problemajuk, nem akarnak meg a roma jogokert is harcolni

2022. jún. 2. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
Maguk a romák között is gond van ezzel. Kérdező te biztosan tapasztaltad hogy a roma férfiak jó része milyen macsógörccsel van megverve: aki "b*zi" az a legmegvetendőbb ember számukra. Szitokszó a "köcsög", "csira" stb. Szóval először inkább a saját portátok előtt kellene söprögetni...
2022. jún. 2. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!