Mit lehetne tenni Magyarországon a rasszizmus es a kirekesztés ellen?
Figyelt kérdés
A magyarok többsége gyűlöli a cigányokat es a bevándorlókat, nem befogadó más kisebbsegek ellen sem. Bár Magyarorszagon még nincsenek olyan arányban Afroeurópai állampolgarok mint az Unió más államaiban, a magyarok őket is gyűlölik, és minden módon akadályoznák hogy itt találjanak új otthont. Milyen módon lehetne ezt felszámolni...?2021. febr. 10. 15:00
2/20 anonim válasza:
Az átlagos életszínvonalat kell drasztikus mértékben emelni,és akkor idővel majd elfogadóbbá fognak vàlni.de ehhez is évtizedek kellenek.
3/20 anonim válasza:
Pont annyit mint a mindenhol jelenlévõ trollhálózat ellen. Engem is terrorizálnak de már egy ideje leszarom.
4/20 anonim válasza:
Megakadályozni a multikulturális társadalmakat, Magyarország esetében a hazai cigányság ittlétét.
6/20 anonim válasza:
Először is, hogy mindenki átlássa ennek okát, mivel csak így lehet hatékonyan gyógyítani a rasszizmust, hogy megértjük más emberben miért alakul ez ki. El kellene menned a Hős utcába vagy Heves megyébe és be kéne fogadnod egy hónapra egy romát. Utána, ha még megvagy pedig egy random migránst. Mikor lejár a két hónap azt hiszem meg fogod tudni a választ, ami ékesebb lesz minden szónál
7/20 anonim válasza:
A magyarok egy fejlődő és elmaradott társadalom Európa közepén, a kipcsak közösség tagjaként.
8/20 anonim válasza:
A magyarok többsége szerintem nem kirekesztő/rasszista. Én még életemben nem láttam élőben senkitől ilyen megnyilvánulást.
Viszont az ingyenélő, semmirekellő embereket mindenki utálja, és bocsánat, de azt kell mondani, hogy a migránsok és romák közt (de egyébként a magyarok közt is) elég sok van.
9/20 anonim válasza:
Leváltani ls lecsukni a kormányt. Ezzel megszűnik a példa és a kényszer. Onnan már könnyebb folytatni.
10/20 anonim válasza:
Nem mi vagyunk rasszisták, hanem ők. Nem integrálódnak, stb. Még a románok sem integrálódtak. Nem szabad beengedni egyik ilyen rasszista népet sem, csak normális fehér népségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!