Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 37 éves pasiként vajon mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves pasiként vajon mennyire reális 20 alatti partnert találni szexre?

Figyelt kérdés
Túl nagy elvárás lenne? Őszintén mit gondoltok?
2022. máj. 27. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem azert en most 30 vagyok.. es elotte foleg 20 par evesen direkt az idoseket 35-tol felfele kerestem. A legidosebb 54 volt en 26 ... azert szeretek szexelni idosekkel, mert nem nyavognak. Nem benaznak, tudjak mit akarnak... nem kukoricaznak, megfognak, beteszik, kiveszik, kihuzzak, ha van kivansagom akarmit elmondhatok es megcsinaljuk.. legyen itt kakiszek, pisi a szajba, vagy harmas... volt h rendszeresen en kerestem fiatal fiukat h az idossel egyutt szexeljunk... de volt h ket idossel szexeltem 48 es 54... en azert szeretem oket mert tenyleg nem nyavognak.. es emellett kifogok olyanokat akik ertelmesek, lehet veluk beszelni. Szex elott meg udvarolnak is, es kedvesek. Persze ez k*rvasan hangzik.. de egy nalam idosebb pasi sokkal figyelmesebb szerintem...
2022. máj. 30. 00:28
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
#11 A kérdező 20 alatti srácokat keres, gondolom mivel az alsókorhatárt nem említette azt a jog szabja meg.
2022. máj. 30. 09:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért a jog által szabott korhatárt én kicsit keveslem. Toljunk rá pár évet akkor már okés.:)
2022. jún. 5. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Csak 31 vagyok de szintén ismerkednék hasonló korosztályból mint a kérdező
2022. jún. 5. 11:30
 15/15 anonim ***** válasza:
94%
13: Felfelé el lehet térni, csak lefelé nem.
2023. ápr. 23. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!