Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves pasiként vajon mennyire reális 20 alatti partnert találni szexre?
Figyelt kérdés
Túl nagy elvárás lenne? Őszintén mit gondoltok?2022. máj. 27. 21:42
1/15 anonim válasza:
Külsőd?
Melód?
Pénzed?
Lakásod?
Lakhelyed?
2/15 anonim válasza:
Szerintem elég kicsi az esély, de nem lehetetlen. Sok mindentől függ.
3/15 anonim válasza:
Fizessél érte, vannak fiatalok akiket ki lehet hsaználni, mert szegények és menekülnek otthonról. Mondjuk én egy ilyen után nem tudnék tükörbe nézni, de hát ha neked ez ennyire fontos.
4/15 anonim válasza:
Bírom hogy oltogat mindenki vagy téged vagy a fiatal melegeket. 35 vagyok. Aktív sőt nagyon vékony. Mégis ingyen akad ilyen korosztály a rómeón. Nem zaklatom őket. Maguktól írnak. Szóval simán. Megjegyzem tegnap itt írt ki egy srác kérdést hogy hol talál 30as pasit…
5/15 anonim válasza:
54 évesen egy 25 éves szűz srácot avattam fel.Szóval nem lehetettlen. Lehet szerencsém volt.
6/15 anonim válasza:
Biztos lehet találni.
Mondjuk 30 as pasinak 30 as szexhavert is nehéz találni?!
7/15 anonim válasza:
37 évesen 20 alattit keresni elég beteg dolog, de azok is elég beteg agyúak akik ebben nem látják a problémát xd
8/15 anonim válasza:
Nem értelek kedves hetes. Ha mindketten akarják miért baj neked? Mitől beteg ha nekik jó? Talán szavazni nem buta a 19 éves csak szexelni? Ugyan… 16 évesen is tudtam kivel akarok kivel nem dugni. Ha nem vele dug majd dug mással. Szerintem az a beteg hogy ha valaki más mint te elítéled. De gondolom ha valaki a melegeket nem bírja azon te kiakadsz de te mást lebetegezhetsz…
9/15 anonim válasza:
8-as nem akadok ki ha valaki nem bírja a melegeket, én se bírom a nagy részüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!