Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent az, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy valaki legyen "heterós"?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már, találkoztam azzal az igénnyel társkereső profil leírásban, hogy az illető heterós fiút keres, legyen heterós. De ez mit jelent? Mit vár, mit is szeretne az ilyen meleg?

Nem minden heteró egyforma szerintem. És nagyon kevés az olyan meleg, aki kifejezetten lányos, nőies, úgy öltözködik, sminkel, stb.

Ti mit gondoltok?

2022. máj. 25. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Van teljesen férfias kinézetű de a hangja mégis elárulja nemi identitását,vagy úgy tartja a kezét hiába teljesen férfias valaki vannak akin látszódnak a jelek. Ezt szeretné elkerülni aki heterós pasit akar.
2022. máj. 25. 11:28
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Mit jelent a heterós? Ülj széttárt lábakkal, hordj rossz szabású kék farmert, hozzá pecsétes fehér pólót. Hajad legyen olyan, mint egy újonc SS-közlegényé, igyál olcsó dobozos sört, hozzá böfögj hangosan, beszélj fociról és autókről, minden félmondathoz tedd hozzá, hogy b@zmeg, és akkor már félsiker.
2022. máj. 25. 11:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ. Akkor én kiesek ebből 😅 Hiába nem öltözök lányosan, nem hosszú a hajam, nem sminkelek, stb., de a többi elárul. Mondjuk szerintem így vagy úgy, ez elég sok melegre igaz. Fiúsan néz ki, de valahogy mégis érződik, hogy nem annyira heterós, a stílusa, viselkedése.
2022. máj. 25. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Lehet arra gondol a társkereső, hogy hetero kinézetű,tehát nem lányos ruhájú, nem női illatú, nem affektáló hímneműt.

Mert egyre több aki női ruhákban akar lenni,akár a négy fal között is.Illetve számomra férfiatlan a nyávogós beszéd, a hisztizés, vagy riszáló menés.

Egy olyan meleget keresnek sokan, akin nem látszik ,nem jön le róla.Aki nőiest keres, nyilván vagy beírja a profilba,vagy kezdő ismerkedésben elmondja.

Én is mindig elmondtam,hogy passzívat keresek, de nem kislányt és nem drámakirálynőt.

2022. máj. 25. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Én is beszélgettem már ilyenekkel, amúgy általában az ilyen magukat nagyon nagyra tartó passzívok szokták ezt kiírni, akiknek az elvárásaik a csillagos egekben vannak...

Igazából ezt legtöbben úgy értik szerintem, hogy "férfiasan" beszél, mozog, nagyrészt fiú barátai vannak, olyan dolgok érdeklik, mint egy heterót... Szóval jah konkrétan, hogy még egy meleg se tudja megmondani az illetőről, hogy nem (csak) a nőkhöz vonzódik.

Nemtom igazából mire jó ez biztos így érzik magukat biztonságban vagy tudja a franc, de én emiatt biztos, hogy nem játszanám meg magam...

2022. máj. 25. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Az tudod mit jelent, hogy b*zis? (Nőiessebb öltözködés, viselet, magas hang, más fajta beszédstílus...)

Gondolom annak az ellentéte. Aki olyan, mint egy hetero fiú, csak nem az.

2022. máj. 25. 14:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem az a ritkább, hogy egy meleg nőiesen öltözködik, vagy magas a hangja, vagy női parfümöt használ, stb. Ők tényleg egy másik kategória, de ők a melegek közül is kilógnak, nem? Ezért is kérdeztem.

Szóval 4# válaszoló, az, hogy egy meleg nem kislány és dráma királynő, az a gyakori, nem? Én se mondanám magam kislánynak, se drámakirálynőnek, de férfiasnak/heterósnak sem. Hiába fiús ruháim vannak. De pl. alkatilag sem vagyok férfias. Illetve, nem érdekelnek annyira a fiús dolgok, pl. kocsik, vagy nem tudom.

Az 5# válaszoló szerintem jól összefoglalta, mert többről lehet itt szó, mint külső jegyek. 🤔

2022. máj. 26. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én (ugyan még csak 18 éves vagyok) nem tartom magam se sztereotip-melegnek, sem pedig heterósnak. Viszont csak lány barátaim vannak. És közülük mindenki eléggé meglepődött amikor elmondtam, hogy meleg vagyok, szóval ezek szerint elég heterós vagyok, pedig szerintem egyáltalán nem vagyok férfias. Szóval szerintem ez a "heterós azt jelentheti, hogy ne látszon a kinézeteden/viselkedéseden, hogy meleg vagy, és ne ez legyen a fő személyiségjegyed.
2022. máj. 26. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nem lógnak ki, csak van ilyen is, olyan is. Leszbikusokból is van fiús, meg van akiről ránézésre nem mondanád meg.

Viszont a "heterós" kifejezést gondolom erre használják.

2022. máj. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!