Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy valaki legyen "heterós"?
Többször olvastam már, találkoztam azzal az igénnyel társkereső profil leírásban, hogy az illető heterós fiút keres, legyen heterós. De ez mit jelent? Mit vár, mit is szeretne az ilyen meleg?
Nem minden heteró egyforma szerintem. És nagyon kevés az olyan meleg, aki kifejezetten lányos, nőies, úgy öltözködik, sminkel, stb.
Ti mit gondoltok?
Lehet arra gondol a társkereső, hogy hetero kinézetű,tehát nem lányos ruhájú, nem női illatú, nem affektáló hímneműt.
Mert egyre több aki női ruhákban akar lenni,akár a négy fal között is.Illetve számomra férfiatlan a nyávogós beszéd, a hisztizés, vagy riszáló menés.
Egy olyan meleget keresnek sokan, akin nem látszik ,nem jön le róla.Aki nőiest keres, nyilván vagy beírja a profilba,vagy kezdő ismerkedésben elmondja.
Én is mindig elmondtam,hogy passzívat keresek, de nem kislányt és nem drámakirálynőt.
Én is beszélgettem már ilyenekkel, amúgy általában az ilyen magukat nagyon nagyra tartó passzívok szokták ezt kiírni, akiknek az elvárásaik a csillagos egekben vannak...
Igazából ezt legtöbben úgy értik szerintem, hogy "férfiasan" beszél, mozog, nagyrészt fiú barátai vannak, olyan dolgok érdeklik, mint egy heterót... Szóval jah konkrétan, hogy még egy meleg se tudja megmondani az illetőről, hogy nem (csak) a nőkhöz vonzódik.
Nemtom igazából mire jó ez biztos így érzik magukat biztonságban vagy tudja a franc, de én emiatt biztos, hogy nem játszanám meg magam...
Az tudod mit jelent, hogy b*zis? (Nőiessebb öltözködés, viselet, magas hang, más fajta beszédstílus...)
Gondolom annak az ellentéte. Aki olyan, mint egy hetero fiú, csak nem az.
Szerintem az a ritkább, hogy egy meleg nőiesen öltözködik, vagy magas a hangja, vagy női parfümöt használ, stb. Ők tényleg egy másik kategória, de ők a melegek közül is kilógnak, nem? Ezért is kérdeztem.
Szóval 4# válaszoló, az, hogy egy meleg nem kislány és dráma királynő, az a gyakori, nem? Én se mondanám magam kislánynak, se drámakirálynőnek, de férfiasnak/heterósnak sem. Hiába fiús ruháim vannak. De pl. alkatilag sem vagyok férfias. Illetve, nem érdekelnek annyira a fiús dolgok, pl. kocsik, vagy nem tudom.
Az 5# válaszoló szerintem jól összefoglalta, mert többről lehet itt szó, mint külső jegyek. 🤔
#7 Nem lógnak ki, csak van ilyen is, olyan is. Leszbikusokból is van fiús, meg van akiről ránézésre nem mondanád meg.
Viszont a "heterós" kifejezést gondolom erre használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!