Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet tanulni vhogy a heterós mozgást?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy fiúsabb legyen az ember mozgása, stb. Kéne csinálni ilyet szerintem, mert pl sok anyás gyereknél látom, hogy mivel mondjuk apuka nem élt velük a gyerek is "lányos" lett.2019. jan. 28. 21:43
1/10 anonim válasza:
Szerintem ugyanott lehet tanulni, ahol a homoszexuális mozgást. A Szexuális Mozgások Egyetemén.
2/10 A kérdező kommentje:
Sokáig nem igazán tudtam mire mondják, hogy "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" mert nem volt az életemben rá példa. Máig! :)
2019. jan. 28. 21:51
3/10 anonim válasza:
Sokáig nem igazán tudtam mire mondják, hogy "Bagoly mondja verébnek" mert nem volt az életemben rá példa. Máig! :)
4/10 anonim válasza:
Ha van elég jelentkező, a Heteró Mozgások Országos Egyesülete minden hónap első csütörtökén indítja az új tanulócsoportjait. Szintfelmérő után három csoportba kerülhetsz. Totál kezdőtől haladóig mindenki megtalálja amit keres... EU-s forrásból dolgoznak szóval van ingyen kávé meg süti is... A képzés hat hetes. Általában vendégelőadóval dolgoznak. Nálunk voltak horgászok, kőművesek, sofőrök, megye kettes középpályások... A vizsga röhejesen egyszerű és az oklevelet plusz pontként fogadtathatod el a felsőoktatási felvételi során. Úgy tudom van egy-két suli ahol kiváltja a kötelező tesit is...
5/10 anonim válasza:
Amikor pl filmet nézel, fókuszálj a férfiasabb mozgásra, stílusra és gesztusokra. Sok ragadhat így, hidd el
6/10 anonim válasza:
Indul OKJ-s képzés belőle, nem tudtad?
7/10 anonim válasza:
Figyeljetek, ha van rá igény indítok egy képzést ha van elég jelentkező havi 20asért :D
Vicces félretéve,ilyen nincs.
Ez a dolog ösztönös.
Szerintem a gyerek meleg lesz, de nem azért mert nem volt apa minta.
Ha anya minta nem lenne, akkor mi lenne a gyerekből?
csak úgy kíváncsiságból.
8/10 anonim válasza:
Annyira imádom a szarkazmust, főleg, ha ilyen pontosan be is talál XD
9/10 A kérdező kommentje:
:D Jókat nevettem, belátom talán a kérdés nem a legjobb így :D
Bár mellette elgondolkoztat, hogy sokan azért jönnek ide, hogy beszólásokat írjanak ahelyett, hogy segítenének. Mi lehet a motiváció? Miért nem tudják magukat lekötni valami hasznossal? Miért érzik úgy, hogy szükséges? Máshol őket bántják ezért a neten anonym módon visszaadják? Ezt sose tudjuk meg, de azért érdekes téma lehet.
Ja és a normális válaszokat köszönöm.
2019. jan. 29. 10:02
10/10 anonim válasza:
A kérdéseid jók. Van azért benne valami. Amúgy szerintem sajna az ember ösztönből mozog. Ha görcsösen figyel rá az meg olyan nem természetes. Fogadd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!