Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meg lehet tanulni b. zisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet tanulni b. zisan beszélni?

Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de van egy lány ismerősöm, akivel még nem találkoztam és szeretném, ha semmi esetre se hinné, hogy bejön nekem, stb. De függetlenül ettől a szitutól is kérdem, hogy el lehet-e sajátítani ezt az "Alföldi Róbertes" beszédmódot? Ha igen, hogyan?
2018. okt. 29. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Imígy szóla Zarathustra: Lássátok felejim, nékie is van szavazati joga!
2018. okt. 29. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Mond meg a csajnak hogy nem jön be neked vagy mond meg neki hogy meleg vagy. Nem kell külön megtanulni így beszélni.
2018. okt. 29. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Figyi, ez böszmeség. A lány érezni fogja, ha nem úgy viszonyulsz hozzá mint a többi srác. Nem kell ahhoz olyan beszédstílus amit csak megjátszol. A csajok simán vágják, ha nem bugyijukból akarod kidumálni őket.
2018. okt. 29. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A hónap kérdése! XDDD

Tessék, egy kis oktatási segédanyag:

XD

https://www.youtube.com/watch?v=1-AF2N1q8lM

2018. okt. 29. 13:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Légyszíves a kérdésre válaszoljatok, az hogy leírtam a konkrét sztorit, az csak egy kis extra, majd ha nem érzem szükségét, megoldom máshogy.
2018. okt. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!