Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire heterós?
Itt annyi fura kérdés van, hogy lassan már nem tudom mi vagyok.
Koronavírus előtt rendszeresen jártam úszni, sose állt fel tusolóba, öltözőbe. Hetero barátaim farkát nem nézem meg, nem vagyok zavarba előttük, mint ha nem is lennék meleg vagy nem tudom. Maga a farok annyira nem is izgat, ha nem szimpi a másik, hiába lehet külsőre helyes, akkor se fogom leszopni. Szexbe az ölelés, csókolózás jön be, hogy szeretgetjük egymást. Nyílt helyen, pl tesco wcbe sose csinálnék semmit, undorítónak gondolom. Utcán pedig ha full elfogadott lenne a melegség, akkor se akarnék smárolni, meg kézenfogva menni, mert ez másra nem tartozik. Más meleggel nem is szeretek farkakról meg seggekről beszélni, meg hogy ez a srác ott bejön-e. Igazi barátaim mind heterók, és buliba azon kívül, hogy nem akarok lányokra ráhajtani, semmiben sem térek el tőlük. Kérdezték is, hogy biztos homo vagyok, mert nagyon nem vagyok olyan. Nekem is ilyen srácok jönnel be, ezért nem is találom a meleg világban magam, nem illek közéjük...
Szívemből szóltál. Nagyjából ezt tudom mondani az irasodra kedves kérdező..
Ölelés, csók hmmm..
Igen, érzelem nélkül nem működik nálam a dolog.
Társkeresőn is ilyeket írnak hogy "ma szex?", meg köszönés nélkül küldik az intim képeket.
A többi melegnek ilyenkor már csorog a nyála és full felizgul, és találkoznak is.
Meg hogy a mocskos wc-be vagy uszodába leszop valakit mert megtetszik neki...attól még hogy nekem bejön valaki, nem akarok azonnal rámászni, velem van a baj?
De normális vagy!
Örülj neki.
Én is ilyen voltam mint te
De jött a nagy Ő, akiért mindent megtettem hogy boldog legyen és szereti az extrém helyzeteket,szituációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!