Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolában mertek ismerkedni, szemezni? Akár tanár, akár diák, akár tanárral, akár diákkal?
Azért kérdezem, mert az iskola olyan hely, ahol mindenféle ember van, tehát jelentős a pletykáló, rosszindulatú ember, nem lehet tudni, ki hogy reagál pl. nézésre, szemezésre stb., esetleg sokan emiatt félnek is bármilyen kezdeményezéstől.
Írjatok saját tapasztalatotokról!
Én már 9.ben bepasiztam annó.
Utána se zavartak a pletykák
Matektanárnőmet is toltam anno. Emlékszem megírta helyettem az év végi dolgozatot titokban, megbuktam volna, minek matekozzak ott volt a tanár megmatekoztam suli utána házában. Diákok nagyrésze meg mindig megnézett, de már akkor is az egom az egekbe, nem álltam le nagyrészével csak a legjobbakkal, bolondos 40es karom volt már akkor szárazon nők csak rólam pletykáltak a facebookon, kaptam a screenshotokat, mondom hagyjatok már nincs a nőkre időm. Irigység megverte az egészet
24f
6x bajnok ma 3 napig iszok verte meg a fejem a jack daniels
#1 Nagyon ügyes vagy, légy büszke magadra meg minden, de ez szerintem sajnos nagyon ritkán fordulhat elő.
Mivel én vallásos gimibe jártam szó se lehetett arról, hogy én bárkinek is coming outolok az osztályból, mert ugye a tanári kar nagy része homofób volt és nem akartam, hogy bármikor is emiatt érjen engem (ha nem tudatosan is) hátrányos megkülönböztetés.
Volt persze felsőbbéves, akivel hónapokon keresztül szemeztünk, illetve mások is, akivel éreztem, hogy van valami, de egyikünk sem mert lépni.
A meleg osztálytársam és az évfolyamtársaim is csak így az utolsó évben kezdték nyíltabban megélni a szexualitásukat... Én még akkor sem mert féltem, hogyha elmondom valakinek és azt továbbadják, akkor előbb-utóbb eljut egy tanárhoz és emiatt fogják lehúzni az érettségimet. Úgy gondolom, hogy egyetem alatt sokkal több lehetősége van az embernek ismerkedni, főleg hogyha már nem otthon lakik.
Persze szerintem, ha nagyon jól nézel ki akkor talán lehetséges, hogy találsz párt középiskola alatt, de amúgy szerintem sajnos nem túl gyakori, főleg nem ebben az országban... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!