Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor középiskolában egy végzős lány és egy fiatalabb férfi tanár tudják egymásról hogy tetszenek egymásnak (enyhébb flört), akkor mennyi az esélye, hogy érettségi közeledtével a tanár lépni fog valamit?
Semennyi.
Végzés után egészséges mennyiségű idővel talán.
Én nem zárkózom el a tinilányoktól, de egy intézményben lévő diákkal soha nem kezdenék ki, teljes tabu.
üdv: egy tanár
Amint a csaj leérettségizett onnantól korrekt. Valszeg sokaknak szemet fog szúrni, ezért érdemes lehet kb egy fél évet v pár hónapot várni azért ha a tanár félti az állását.
De addig nehogymár. Tabu!!!
Nálunk anno gimiben volt egy csaj, eggyel felettem járt. Elég idegesítő is volt meg nem nagy szám, de az egyik 30as tanárral összekavartak. Sőt asszem a pasas (aki engem is tanított amúgy és volt egy kislánya) a csaj miatt vált el.
Aztán nem tudom hogy kirúgták v ő ment el,de máshova került.
Csak ők nem azelőtt kezdték hogy a csaj végzett.
Volt ia botrány és az ilyesmi amellett hogy nem fest jól, még törvénybe is ütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!